3 години затвор, но условно, получи 39-годишният шофьор, който уби мъж на пешеходна пътека в централната част на кърджалийския квартал „Възрожденци". М.С. ще влезе зад решетките само ако в следващите 4 години отново пристъпи закона. Решението бе на Окръжния съд в Кърджали.
Припомняме, че инцидентът стана на 7 януари тази година на кръстовището пред бившия магазин „Зорница". Водачът на лек автомобил „Рено" блъсна на пешеходната пътека 66-годишния Ю.С. Пострадалият бе транспортиран в кърджалийската болница със счупвания по тялото, но малко по-късно почина.
Мъжът пресичал кръстовище заедно с внучето си. Пред „зебрата" спрял бус, за да им отдаде предимство. 39-годишният водач на „Рено"-то обаче не съобразил маневрата на товарното превозно средство и преминал на висока скорост, без видимост за пешеходците. Детето едва успяло да притича, избягвайки удара.
Припомняме, че катастрофата стана само часове след като 30-годишен мъж почина след като лек автомобил „Фолксваген" се заби в бетонен стълб на броени метри от същото кръстовище.
На снимката: Мястото на инцидента
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/10/16 14:50

    Няма такава държава!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/10/16 16:51

    Много "добри" съдии има в Окръжния съд в Кърджали. За някой пиян, седнал зад волана - 3 години условно, и за този, който е убил човек на пътя пак същата присъда. Браво - голяма справедливост!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/10/16 17:51

    zaslujava da e v zatvoraa ne za 3 , 4 godin pone za 15 vseki si nosi otgovornosta ot sledsviqta koito e pricinil ... nqma zakonodatelstvo nqma dirjava..

    ОтговорИзтриване
  4. Шенай Узун7/10/16 22:41

    Аз съм дъщерята на починалия мъж. Болката е неописуема и все по-дълбока и нестихваща. Един страхотен човек с голямо сърце и душа си отиде от нас за един миг, заради това, че някой си ....не е успял да съобрази, че защо ли "Аджаба" бус е спрял на пешеходна пътека? И присъдата на този убиец е НИКАКВА просто НИЩО. Този човек по никакъв начин не направи опит през тези цели 10 месеца да поднесе съболезнования, да покаже по някакъв начин , че съжалявам за случилото се. Както и да е борбата за мен сега започва. Няма да оставим нещата така!!!! Аз баща ми няма да мога да върна но в негова памет, като негова дъщеря ще се боря всеки да си получи заслуженото!!! Държавата ни е ужасна, докато няма закони и правосъдие ...незнам..за никъде не сме!!! А най голямата наглост на убиеца и на семейството му е да черпят след делото за убит човек и да казват, че всичкото им е струвало 30 000 лева. Според вас къде са тези пари? Толкова лесно евтино струват нашите адвокати, прокурори, съдии...Приятна вечер на хората със спокойна съвест и кошмари на червените и почерпените!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/10/16 15:18

    Шенай това е България миличка. Който има пари се оправя, който няма....страда. Заради липса на правосъдие много скоро ще се започне с Крумовите закони, ЗЪБ ЗА ЗЪБ, ОКО ЗА ОКО! Аз лично така бих постъпил.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.