www.24rodopi.com

Акциите: 4-ма пияни водачи отиват на съд, спипаха 10 хлапета по барове и кръчми, 23-ма изрядни ловци в Крумовград и Джебел

понеделник, октомври 240 коментара

Четирима водачи са задържани в полицейските управления в Кърджали, Момчилград и Кирково, след като са били установени да управляват автомобили след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. Тестовете на С.Ю.(40), З.С.(23), Ш.Х.(51) и П.К.(49) отчели над 1,2 промила. Срещу четиримата са образувани незабавни производства.
10 непълнолетни са били установени при проверка на заведения в областния център при специализирана операция на РУ-Кърджали за осигуряване на обществения ред, съобщиха от полицията. В обхвата на операцията са попаднали 4 обекта, 165 лица и 11 МПС. За констатираните нарушения са били съставени 9 акта по Закона за закрила на детето, 2 акта по Наредбата за опазване на обществения ред, 2 акта по Закона за българските лични документи, 1 акт и 6 фиша по Закона за движение по пътищата. Оказана е полицейска закрила на 12-годишна.
23 ловци са били проверени при съвместна операция на полицейските управления в Крумовград и Джебел и служители на Държавните горски стопанства, съобщиха от полицията. Акцията е била за редовността на разрешителните за носене на ловно оръжие. Няма констатирани нарушения.
24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи