Ходжи от Кърджалийско искали по 8000 лева за… разваляне на магии. Това твърди 90-годишният Кадир ходжа от асеновградския квартал „Долни Воден”. Според него най-много се правели магии на заможни хора с цел да им се развали бизнеса. „София и Варна са пламнали от черни прокоби. 80% от богаташите там носят проклятия”, казва Кадир, цитиран от „24 часа”. По думите му лесно може да се причини беда на някого - достатъчно е да се хвърли шепа пръст по дома му, за да плъзнат там раздори и скандали. За прокоба за смърт пък се използвали вода или нокти от мъртвец. Според Кадир ходжа тя се разваля изключително трудно. В такива случаи баел на омагьосания цяла седмица и му давал да пие вода, над която са четени молитви от Корана. Мюсюлманският духовник е категоричен, че не приема пари за освобождаване от черна прокоба. Чувал е обаче, че други ходжи вземат от големци баснословни суми, достигащи до 10 000 лева. Бизнесдама от столицата му се оплакала, че в жилището си намерила малко вързопче с косми и черупки от яйце. Оттогава делата й тръгнали зле. Шуменски имам й поискал 4 бона, за да премахне магията. В Кърджалийско тарифата била 8000 лв. “Когато човек дойде при мен, независимо от каква вяра е, първо му гледам на Йълдъз китаб. Така откривам дали има магия. Виждам и името на този, който я е поръчал. Не го издавам обаче, за да не се стигне до кървави разпри. Казвам единствено откъде идва негативната енергия“, разказва мюсюлманският духовник. Категоричен е, че самият той никога не е правил черна магия, тъй като било голям грях.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/16 20:16

    Това са ходжите- комунистически възпитани, които нямат страх от Аллах, понеже не знаят същността на ислямската религия. Има една турска поговорка " Там, където я няма овцата, на казата са ѝ викали Абдурахман Челеби". Там където няма истински ходжи, шарлатаните завземат мегдана и се подиграват със съдбата на хората, особено с изпадналите в беда, които по принцип са с лабилна психика и са податливи на измами. Именно такива хора попадат в прицела на шарлатаните подвизаващи се под етикет на ходжи, но дефакто са повече от мръсници и измети на едно аморално и атеистично общество.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/10/16 01:03

    20 16 и истинските ходжи къде са не ги виждаме само парички ...........и бизнес плямпат

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/10/16 08:07

    Не е ли грях да се гледа на Йълдъз китаб?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/10/16 08:35

    Най добър в това отношение е Гюнер ходжа от Момчилград

    ОтговорИзтриване
  5. az sam ot krymovgrad,kakav gyner xodja toza na6 izmislen i prost tyr4in ni6to ne poznava,tova lqto xodix pri nai mladiq xodja aleidin taxirov ot s.benkovski,koito jivee v grad madan deto e jenen zet e tam,bez damy kazvam ni6to i bez dame razpitva kato gyner xodja mi pozna vsi4ko bez az ni6to damy kazvam..i bezvda idva y nas mi kaza kade mi e magiqta ,i az si q namerix i kato xodix na drygiq den v kardjali da mi q razvalq ot 2 meseca,nqmam tezi semeini i zdravoslovni problemi,ako iskate mi vqrvaite.EVALLA MY PRAVQ NQMQM DYMI.idete i se ybedete sami

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/10/16 18:53

    8 bona 6arlatanski ismisli samo

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/10/16 21:57

    nqkoi vzimat pove4e za razvalqne na 4erna magiq

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/9/17 15:22

    pahova ot s,padina-kardjali.koi kakvoto iska da govori I kazva za men istinski xodja I 4ovek koito mi pomogna da mi ot6ymqt bolestite e aleidin taxirov ot s,benkovski I madan.toi ne pita kakav e problema I za kvo idva6 -,.,-,.-a direktno toi ti kazva vsi4ko.ne go za6titavam a my pravq evalla za vsi4ko

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/5/19 13:18

    zdraveite moje li nqkakav kontakt s Aleidin Taxirov ..priemno vreme tel











    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/6/19 00:13

    Aleidin e gay postoyano si tarsi shofiori mladi momcheta triq da imaa nagrada za glavata my.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/8/19 23:59

    “Ходжа” Алейдин Тахиров (“Честния” помак) - на хуй гледа, на путка разбира!!! Ходих при него - изчислява колко пари трябва да му дам по името ми, отваря корана и се прави, че гледа, но всъщност - НИЩО НЕ РАЗБИРА! Обикаля, като откачен по цяла България, толкова е прост, че не може да изкара книжка за кола, за да шофира и си търси само млади момчета за шофьори, ‘щото е ГЕЙ. Не стига, че е ДЪРТ, ДЕБЕЛ, ГРОЗЕН И НЕЧИСТОПЛЪТЕН, ами е тръгнал и млади момчета да иска. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТОЗИ ИЗМАМНИК - ОТ НЕГО ФАЙДА НЯМА!!! МЕЖДУ ДРУГОТО: САМ СИ ПУСКА ФАЛШИВИТЕ ОБЯВИ ПО ВЕСТНИЦИТЕ С ФАЛШИВИТЕ “ИНТЕРВЮТА” НА ХОРА В ТЯХ! КОЙТО МУ СЕ Е ДОВЕРИЛ И ГО Е ВИДЯЛ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА - ДА НЕ СЕ СТРАХУВА (ТОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ) - ДА ОТИДЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/1/22 13:05

      Точно така е но за съжаление много късно го разбрах след като се опарих вече.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.