Джебелчани ще препотвърдят своята подкрепа на предстоящите президентски избори, както през 2015 година, когато дадоха своя вот за ДПС, това заяви председателят на Движението Мустафа Карадайъ на откриването на офис на Европейския парламент в Джебел. Новата придобивка се реализира със съдействието на евродепутата Неджми Али. Офисът ще работи постоянно и ще бъде приемна на представителите на ДПС в родопския град, съобщиха от пресцентъра на ДПС.
На откриването му присъства цялото ръководство на ДПС, заедно с народни представители от ДПС, кметове на общини и председатели на общински съвети от региона, областният и общинските лидери на ДПС в областта, както и много местни симпатизанти и активисти на Движението.
Мустафа Карадайъ бе категоричен, че резултатите от вота в Джебел на президентските избори ще покажат силата и ролята на ДПС за развитието на общината. Аномалията в главите на някои хора доведоха дотам, че се самообявиха за представители на друга партия, независимо от подкрепата на джебелачани за ДПС на миналите местни избори, посочи председателят на ДПС.
По думите му още след първия тур ДПС ще покаже на всички, че фашисти нямат място в управлението на страната. Бойко Борисов се опитва да ни лъже, че Патриотичния фронт извива ръцете на ГЕРБ относно промените в Изборния кодекс и Закона за бурките, каза Карадайъ и допълни, че именно ГЕРБ в лицето на тогавашния председател на Народното събрание Цецка Цачева е определило дневния ред при разглеждането на Законопроекта за носенето на облекло и ограничаването на секциите извън страната, за да не могат хиляди български граждани в Турция да гласуват на изборите за президент.
Всеки един от нас е функция на партията и затова никога не сме забравяли от къде сме тръгнали, за да изпълним поетите ангажименти към нашите избиратели, заяви в изказването си Неджми Али, член на Европейския парламент. Той пожела ДПС да се върне отново в управлението на България. При срещите ни с джебелчани получаваме препоръки да не допускаме грешката от 2014 г. за еднолично напускане на властта без допитване до избирателите на ДПС, каза още той.
По време на срещата от общинското ръководство на Движението дадоха заявка пред своите симпатизанти, че вървят по правилния път и отново ще спечелят доверието на джебелчани.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. eto cislata 23 26 28 55 57 59 62 65

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/10/16 02:58

    Нито Карадайъ нито Акдайъ нито Хасан Азис и тех подобни агенти са от значения за Джебелчани. Ние се интересуваме от проведена политика, а политиката на ДПС винаги е била срещу интересите на Мюсюлмани и Турци и винаги защитава интересите на олигарси и обръчи. Тогава каква работа има Карадайъ в Джебел или Кърджали ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/16 08:40

    До 23/10/16 02:58 много неправилно разсъждения!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/10/16 10:51

    Поздравления за 23/10/16 02:58, точно и ясно е изрисувана картинката ДПС, а че някой глупак или агент, не е харесвал ......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.