Община Кърджали и тази година се представи със свой щанд на организираното в рамките на единадесетгодишната среща на местните власти Общинско ЕКСПО 2016. На него бяха представени последните успешно реализирани проекти, сред които „Изграждане на парк Арпезос-Север III етап”, проект за разделно събиране на отпадъци, информационни брошури на ОИЦ, свързани с успешно реализирани проекти по европейски програми, атрактивни туристически обекти, сред които скалният град Перперикон и др.
Изложението бе открито от президента на България Росен Плевнелиев, който посети щанда на община Кърджали. Лично кметът инж. Хасан Азис представи пред държавния глава част от реализираните проекти и му подари емблематичното издание на фотоалбума „Кърджали-поглед към миналото”.
За поредна година изложението събра под един покрив общините, частния и неправителствен сектор. По този начин се дава поле за представяне пред местните власти на стоки и услуги за публичния сектор, които допринасят за по-доброто качество на живот на гражданите.
 На снимката: Кметът подарява албума на държавния глава
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/10/16 17:35

    Какви проекти без осветление улиците ,кучета на всякаде,боклуци и т.н.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/10/16 17:54

    Албума хубав , ама парка се занемари.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/10/16 18:36

    А селата без вода и пътища От 15 години ала бала

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/10/16 22:22

    za6to niama pove4e investicii v grada,,osven t-klas?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/10/16 08:35

    Светлина ще има ли? Не само в тунела ами и буквално.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/10/16 09:30

    nali za teklas nyama da ima robuvashti ako ima drugi zavodi..nerazbrahteli sega koy vzima pod tezgyaha ot teklas... sega vsichko se poyavyava na byal den no vie ste losh material i shte tarpite i lijite oshte mnogo hasan agata.. hayde davi e chestito koperatsiyata na pazara s 3 te si vhoda.. da jivee teklas

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/10/16 11:08

    С какво се представяме, със съсипаните паркове?! Кога ще дойде време за дребните нещица за хората: улично осветление, дупки по улиците, уличните кучета, завишени такси и т. н.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/10/16 13:00

    Живея 47 години в град Кърджали и твърдя, че по-мръсен, тъмен, занемарен и неугледен града никога не е бил. Нещата, които се направиха последните години като плочки, паркове и т.н. са изпълнени некачествено и безобразно. За да се направят плочки с бордюри е изкъртен асфалта на улиците, пример срещу МВР, който е така до днес. За да се асфалтира Екзарх Йосиф са разрушени от камионите с асфалта тротоарите на градината срущу църквата и др. За кучетата да не говорим - глутници бродят и лаят по цяла нощ. Вечер главните улици са тъмни, все едно живеем в средновековието. В междублоковите пространства не е почиствано от години. Справка вижте мизерията и боклуците зад блока на кмета. Като ходите в Хасково, Пловдив или Стара Загора сравнете, ако намерите нещо общо.

    ОтговорИзтриване
  9. гражданин11/10/16 14:42

    Проекти много, но резултат никакъв. Погледнете огромния общински пазар: натоварил с дълг от милиони всички съграждани, а неудобен и за търговците и за клиентите. Скъпоструващото "Водно огледало", превърнало се в развъдник на комари,парк "Арпезос север": усвоени много пари, но как се поддържа и опазва? Крайно време е да се намесят контролиращите органи и да се направят адекватни проверки.


    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/10/16 14:43

    До 13,00 Много сте прав за казаното има само едно общо че и Кърджали се води ,,Град''

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/10/16 22:12

    До 22>22 За да има повече инвестиции в града трябва да дойде ДОСТ на власт.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/10/16 10:47

    11/10/16 22:12 Той пък ДОСТ големия фактор за града. Ще ги видим и тях, нали са едни и същи какво ново ще направят за града, освен на думи!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/10/16 11:11

    Коя е тая хубавица зад кмета?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.