Жителите на кърджалийските села Петлино и Калоянци, както и на момчилградското кметство Загорско показаха зрелостта на българската демокрация на частичните местни избори в неделя. Избирателите и в трите населени места дадоха своя глас за ДПС и за развитието на района. Те показаха, че могат да различат истината от манипулацията. Това заяви на разширеното заседание на общинската организация на ДПС в Момчилград областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Той използва възможността да благодари на всички хора, които активно участваха в частичните избори в неделя и дадоха своя глас за кандидатите на Движението.
„За пореден път показахме и доказахме, че ДПС е в кондиция и във възход. Избирателите не трябва да прощават на хората, които са били избрани от представителите на една партия, а впоследствие изкривяват и изменят техния вот и отиват в друга партия”, заяви инж. Изет Шабан.
В салона на местното общинско читалище се събраха председателите на всички местни съвети на ДПС и Младежко ДПС в Момчилград, общинският съвет на ДПС-Момчилград, женското дружество, кметове на кметства, общинските съветници от листата на Движението. Всички те с подписка декларираха, че подкрепят водената национално-отговорна и насочена към решаване на проблемите на гражданите, политика на ДПС и провеждат с осъзнато чувство за отговорност тази политика на местно ниво.
Гост на заседанието бе още и народният представител Мустафа Ахмед. В своето приветствие той също поздрави организацията на ДПС в Момчилград за изборната победа на кандидата на Движението на частичните местни избори в Загорско.
„Няма как с внушения и лъжи да подменят реалността за това, че политиката на ДПС е подкрепяна от гражданите на Република България. Доказахме се с дела, в случая със Загорско, Петлино и Калоянци, а не само на думи, че сме силни и сплотени и няма колебание в електората на Движението за права и свободи”, заяви Мустафа Ахмед. Той посочи, че избирателите в неделя със своя глас са показали и доказали, че няма да ппозволят на някои хора с техните действия и опита им да подменят ценностите на ДПС.
„ДПС както винаги е за мира, разбирателството, толерантността и най-вече за национално-отговорната политика. Ние сме партия с голямо сърце, но и с желязна дисциплина. Знаем как да прощаваме, но единствено и само ако това е в интерес на страната ни и на избирателите ни”, каза още Мустафа Ахмед.
Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/10/16 11:45

    колко струваха тези избори на тези села на данъкоплатеца от общината за няколко души стотици хиляди лв

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/10/16 12:56

    ДПС победи с 3:0 звучи като " От 1960 до 1989 г, 99,95% от населението гласуваха за политиката на тоталитарната ( Тодор Живков'а) партия БКП". Сега всички останали по селата " се задължават" да гласуват или тези който не са успели да напускат селата са икономически зависими от полудиктаторската ( личната партия на Ахмед Доган) ДПС. Те нямат друг избор - или гласуваш за ДПС или оставаш без работа и помощ. Докога с такава политика?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/10/16 13:14

    ДПС със своята слаба политика накараха младите от Кърджалийско да напускат родните си места за да търсят работа в чужбина. По селата останаха хора който са зависими от структурите на ДПС. Те се "задължават" да гласуват за ДПС по същия принцип както беше през тоталитарния период на Т. Живков. Това е българската действителност и българската демокрация в момента. Разбира се, олигарх Доган е доволен със сегашните резултати. Демокрацията в България в тази си форма е 100 години назад от Европейската демокрация. Обикновения български гражданин никак не е доволен от тези резултати и от таково развитие.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/10/16 14:03

    Mnogo ste silni i sploteni. Zatui navred sa trani i ruini...pustosh... Da ste videli ukrepen s kamenni blokove rechen briag v regiona ili pochisteno korito na reka? Za kvo ne pokazvate selskite gari, autogari, kmetstva, posti, ulici, trotoari?! :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/10/16 14:28

    Резултатът не е от Вашите дела, а от беднотията и страха на избирателите...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/10/16 15:13

    В ДОСТ е бъдещето и скоро всички ще го разберат .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/10/16 16:12

    Няма никой който да те плюе 13:14 защото май говориш истината .Истината е такава и е болка за нас родителите,но какво да се прави ,като си длъжен да не кажеш на своето дете не недей заминавай за чужбина!!!Дано тяхното бъдеще бъде такова както те искат,но тука в Кърджали бъдеще няма!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/10/16 17:56

    След като знаем с какви методи и средства печелите избори не сме изненадани от резултата, но хората рано или късно ще се отърсят от страха и тогава ще Ви видим.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/10/16 20:31

    kato bkp ste silni

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/10/16 21:09

    Evalla, mnogo silni ste - turskata komunisticheska partia v bg!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/10/16 21:14

    Проклетата ненаситници превърна в пустош нашия хубав роден край, те са си доволни от резултатите в това няма никакво съмнение, ще продължават да си пълнят кесиите с алтъни.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/10/16 22:10

    Дост мост йеди БОКИ. ..Само дпс и пак дпс в кърджали за предатели и агенти няма място

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/10/16 22:15

    Ако партията плати на всяко семейство по 50 000 евро и след това на месец по 1000 евро на месец тогава се връщаме в Кърджали ИНАЧЕ ЩЕ ГО ДУХАТЕ БЕЗ НАС ПОЛИТИЦИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ..

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/10/16 22:17

    DOST`un isi bitti!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/10/16 22:17

    Когато ДПС говори, и БОГОВЕТЕ мълчат!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/10/16 22:53

    Predatelite i agentite sa v DPS ba dangalak bezmozachen...do:22.10

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/10/16 00:45

    predateli sa dost takali kogo sa predali dogan peevski sto za hora sa te allahinizdan bulun serefsizler ezdiniz halki

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/10/16 08:59

    Наближава Ви краят.Самодоволната Ви физиономия напълно се разминава с настроението на хората.

    ОтговорИзтриване
  19. Montyor mamdeli5/10/16 09:42

    Eiii kakvo ot tova golqma pobeda?na nas sarcata zagubihte za cql jivot hubavoto e,4e konkurenciqta ot Dost 6e ve prekarshi leka po leka!(damlaya damlaya gòl olacaz insalah)samo DOST.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/10/16 12:46

    Давам 1000 евро на месец на половинката ти ! Много на сериозно се взимаш - чул си в махалата за евро и мислиш, че женка ти заслужава тези пари! Ама няма как да стане ! За чюрюк мал пари не се дават ей така ! Дават само за желязо, цветни метали и хартия !

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/10/16 14:30

    Admin dps kopei kade mi e komentara pedruz

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен5/10/16 15:08

    ДПС са олигофренска партия

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен5/10/16 15:24

    ПИЛЕТАТА СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.