„Демократичното решение за община Джебел е в провеждането на нови избори. Сандъкът (урната) ще покаже каква е волята на избирателя. Каквото излезе от вътре, това ще е. Редно е ако си бил избран от една партия, а после преминеш към друга, да приемеш демокрацията и да отидеш на нови избори – независимо дали си кмет на село или община, или си общински съветник“, това декларираха на общоселско събрание жители на джебелското село Слънчоглед.
Както в Слънчоглед, така и в село Подвръх местните жители
подчертаха, че техните гласове де факто са отишли на вятъра, визирайки преминаването на кмета на Джебел от ДПС в партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ (ДОСТ).
„Ако при едни нови избори Бахри Юмер спечели, ние ще го поздравим. Но в момента община Джебел е на ДПС, а не на ДОСТ“, се казва в позицията на жителите на Подвръх.
Гости на двете събрания бяха евродепутатът Неджми Али, областният председател на ДПС Изет Шабан, лидерът на Движението в Джебел Хюсеин Мустафа, председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали и областният лидер на МДПС Байрам Байрам.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/16 17:12

    много правилно

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/16 17:47

    Taka zapovyadva i taka iska Oligarh Ahmet Demir Dogan i negovite podchineni partiyni slujitele rabotyat i izpilnyavat zapovedta na gospodarya si. Snimkata e ochevidan - poveche partiyni agenti otkolkoto obiknoveni grajdani.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/16 18:10

    Господа ДПС агенти, господ ще ви накаже затова че продължавате да лъжите тези жалки хорица. Помните ли първото обещание на вашия Баща агент- икономически олигарх Ахмет Доган - задължителните български имена в общинската книги- все още българските имена стоят в тези книги. Защо обеща Догане? Благодарение на антимюсулманската политика на ДПС 1000 000 мюсулмани ( турци и помаци) напуснаха родните места и страната и се изселиха. Сега продължавате да лъжите тези безпомощни хорица. Какво им обещахте този път?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/16 18:42

    akila ti da ostane za sebesi cocum anadin mi

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/16 19:35

    Chengedjiiski lebedovi nomera.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/16 23:50

    Naroda iska OTCHET, kakvo napravi DPS za tezi hora prez izminalite 26 godini??? DPS oligarsite iskat IZBORI i novi Stolove.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/10/16 08:26

    Браво депесари много правилно решение!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/10/16 08:56

    i drugite obsteni na kirdjali iskat novi izbori stiga i da spre vizroditelniya proses koyto vse oste prodiljava s komandir ahmed dogan ds

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/10/16 13:29

    ДО 18/10/16 08:56 аз знам,че благодарение на доктор Ахмед Доган
    ни върнаха имената,не трябва да сме слепи и неблагодарни!Политиката си е политика,но истината трябва да се коментира,а не заради личен интерес да хвърлим кал на другия!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/10/16 15:35

    До 13:29 А бе дангалак такъв, имената ни върнаха заради нашата съпротива. А Ахмед Доган - агента на ДС /Сава/ имаше за задача да направи ДПС за да вземат нашите гласове в полза на комунистическата мафия и за да няма съдебен процес срещу виновните за асимилаторската политика на БКП.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/10/16 22:34

    Ti si prav bratko kakvo obyasnyavash za edin prodajen prost narod..deto se prodavat za edna ,dve biri I za dvaysi leva ....I posle da robuvat za troha hlyab....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.