Зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис демонстрира отлична форма при изпълненията на статични положения във футбола, в случая - дузпите.
Това стана в първия ден на благотворителния футболен турнир за аматьори, който се провежда на изкуствения терен на парк „Арпезос Север” в Кърджали.
Кметът на Кърджали имаше право на три изпълнения от бялата точка. В очертанията на вратата застана стражът на аматьорския футболен отбор на „ГЕРБ” Светлозар Аргатов. И в трите наказателни удара зам.-председателят на ДПС бе безпогрешен и се наложи „партийният“ вратар да вади топката от мрежата си.
„В благотворителния турнир участват различни отбори от политически партии, което подчертава благотворителността и показва, че спортът обединява, а не разделя”, заяви инж. Хасан Азис. Той пожела на отбора на „ГЕРБ” успех и добро представяне в турнира.
Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/10/16 11:13

    Хасан ага, мачкай червения башибозук

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/10/16 11:14

    тия гербаджии ли са.не съм ги виждал досега на събрания ааааааааа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/10/16 13:04

    i az se zabavlyavam.tam ss deteto mi igraem.s topkata tam.pomyakoga.koyto go e napravil igrishteto eyvalla-.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.