Безплатни медицински прегледи за възрастни хора ще бъдат извършени през октомври в общините Сатовча, Крумовград, Кирково, Главиница, Ситово и Тутракан. Те са част от програмата „Забавно лято, грижовна есен”, която се осъществява с финансовото съдействие на „Филип Морис България“ ЕООД. Програмата предоставя специализирани медицински прегледи за голям брой възрастни хора от три тютюнопроизводителни региона в страната.
Кардиолози, ендокринолози, уролози, офталмолози, ортопеди и невролози от УМБАЛ „Александровска” ще преглеждат възрастните хора от 13 населени места в общините. В медицинските екипи са включени по четирима специалисти и една медицинска сестра. Двама студенти по медицина ще подпомагат дейността във всяко от населените места.
След успеха на програмата през 2015 г. в община Сатовча, тази година Филип Морис България финансира провеждането на програмата в разширен брой тютюнопроизводителни общини в страната.
Подборът на медицинските специалисти за провеждане на прегледите е уточнен предварително, съвместно с общопрактикуващите лекари от общината и местната администрация, като най-често това са кардиолог, уролог, ортопед, ендокринолог.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/10/16 15:34

    Правилно набират си клиенти,
    на всеки 3 ти му има нещо и хоп ела на операция
    митай патило на питай старило
    преди 2 години се обахида на баща ми от Св.Екатерина
    вче му бяха насрочили дата за операция а човека нищо не знае и нищо му няма - има високо кръвно нормално
    а те хоп ела да те оперираме
    стига скапаните шопи са ни лъгали
    и майка си за пари продават
    вижте колко хора ще им препоръчат да идат до софия
    очакваме статистика ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.