„До нас има една голяма държава и един президент с голямо сърце. Явно сърцето на Ердоган побира от Мосул до Кърджали“, заяви премиерът Бойко Борисов в предаването „120 минути“ по бТВ. „Както и ние, покрайнините в Молдова, навсякъде където има български граждани или корени ние ги поддържаме и се интересуваме от тях“, допълни премиерът между въпросите на водещия, който притеснен за времето „проспа“ възможността за новина.
„Явно Ердоган има топли чувства към Кърджали“, успя да каже още премиерът. Той сподели, че е притеснен от мигрантския поток.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/10/16 18:23

    Vodeshtiya ne 4uvashe otgovorite na provokativnite si vaprosi zashtoto se pritesnqvashe da ne zabravi nqkoy vapros

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/10/16 18:24

    Мисля,че сърцето на Ердоган е по-широко.Колко мил.турци има в запните европейски държави?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/10/16 18:24

    Управлението на кабинет Борисов 1 и 2 е пълен провал и нищо полезно за народа и крайно време е да се спре тоя експеримент с некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/10/16 21:00

    що не си признаете кърджали прежален ли е още по време на прословутото кафе в центъра на града?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/10/16 21:11

    Б.Б. НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВИЖДА С ЕРДОГАН.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/10/16 21:46

    Другаря Борисов и другарката Цачева да си задат въпроса ЗАЩО турците си обичат ЕРДОГАН като държавник,а в България не обичат управниците.....??? До кога глад и мизерия,до кога лъжи и унижения в България,до когаааааа...???

    ОтговорИзтриване
  7. DO VSEGDAA DO VSEGDAA GLAD I MISERY U BULGARIstan.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/10/16 08:11

    ТУРКИНЯ СЪМ ДОСЕГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ГЕР ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОРИСОВ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/10/16 10:44

    Защо ли се сърдим на Турция и турците ! Защо не си погледнем Премиера и управлението на държавата ? За кой ли път ? Все другите са ни виновни! Бойко го е страх да постави друг за Президент, защото може да е по -умен от него и да го преизберат на следващите избори! А кой иска да си запази поста за себе си, ама за следващ мандат, когато вече се налудува с глупавия / винаги оправдаващия се и туркомразещ / народ !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/10/16 13:49

    Обаче чакате непоискани гласове от Турция.Г-н Борисов много добре знаете
    че сме зависими от Турция.А сега по вашето управление още по-вече.Имате не официална договорка с Местан,колкото и да криете това ще излезе на яве.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.