Възпитаниците на преподавателката Марияна Бозакова окупираха първите места на проведения годишен шосеен пробег „П. Йорданов” в Нова Загора.Състезанието бе част от мероприятията по случай празника на града и събра ученици от 3-ти до 8-ми клас, които се състезаваха на различни дистанции. Учениците от СУ ”Отец Пайсий” гр.Кърджали се включиха в надпреварата, спечелвайки множество призови места.
С първо място и златни медали се отличиха Георги Атанасов и Алпер Ариф. На почетната стълбица, спечелвайки сребърни медали се качиха и Ангел Атанасов, Даяна Димитрова, Селин Алиосман и Владимир Ангелов. В призовата тройка се наредиха с бронзови отличия Василена Георгиева и Божидар Ангелов.
Предметни награди за класиране до VI-то място получиха Злати Калинов, Денис Боянов, Калояна Тодорова, Александра Атанасова, Атанаска Милушева, Мартина Синабова, Йоанна Точкова, Румяна Радева, Теодора Шопова. и Моника Точкова.
Учениците и преподавателката Марияна Бозакова бяха поздравени при завръщането си лично от директора на СУ ”Отец Пайсий” г-н Златко Атанасов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.