„Бяхме на концерта на Слави. Уникално преживяване!“, заявиха пред 24rodopi.com кърджалийци, които събираха подписи за инициирания от предаването „Шоуто на Слави“ национален референдум.
Кърджалийско присъствие беляза митинг-концерта в съботната вечер на бул. „Цариградско шосе“, в района на Орлов мост, в София, събрал десетки хиляди в подкрепа на референдума на 6 ноември. Освен ангажираните с подписката, на концерта са били и десетки други кърджалийци, предимно студенти в столицата и Пловдив.
Концертът завърши с фойерверки и химна на България.
Премиерът Бойко Борисов благодари на шоумена Слави Трифонов, че проведеният снощи в София митинг-концерт е преминал при спазване на обществения ред, както демокрацията го заслужава, съобщиха от пресцентъра на правителството. „Много ни критикуваха, че сме разрешили този, на практика, партиен митинг-концерт на Орлов мост, който причини доста задръствания. Въпреки всичко, проявата се проведе и беше мирно и спокойно“, коментира Борисов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/10/16 10:43

    Какво му е уникалното на тоя гологлавия.Не става за нищо-заради него не гледам БТВ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/10/16 10:48

    Дали ти харесва гологлавия или не, това не е важно 10.43, не е важно и дали гледаш Босфор тв. Факт е, че Слави е единственият човек в България, който може да събере толкова много хора на едно място. Това означава, че твоето мнение - че за нищо не става, просто не е меродавно. Може да го уважа, но няма как да го приема след като не е истина. Жив и здрав бъди. Ако беше на концерта щеше да разбереш как над 70 000 души пяха и плакаха заедно. Плакахме за погубената ни родина, за погубените години, за българите, които предпочетоха лесното и напуснаха България. Няма как да го разбереш, хейтването и отричането на някого е много по-лесно, нали?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/10/16 11:28

    10:43 явно си изпълнява нареждането от партийната централка да плюе срещу Слави и референдума ,за да не се случи голямата метла за партиите.Партийната му главичка и зомбирано мозъче ,му е все тая какво става около него ,важното е в партийката да е добре и кърлежите в нея да си смучат .А той си се радва на трохите (някоя държавна службичка) и си заслужава заплатката пишейки и правейки всичко само и само да го потупат по главата.

    ОтговорИзтриване
  4. Не бях на концерта, но го следих в нета
    ГОЛЯМ ПОКЛОН за всички които го направиха
    УНИКАЛЕН!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/10/16 15:48

    глупости толкова път за 1 час толкова много хора имаше беше редно да по пее още един час разочарова хиляди които са отишли заради него

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/10/16 15:49

    Пеят на български език=браво!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/10/16 16:19

    Да имаше много хора стотици хиляди и най важното беше в София столицата на България и се пяха български революцонни песни.Време е да изметем вече боклука и най вече тези дето твърдят че Пекин е столица на Виетнам.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/10/16 22:44

    30/10/16 10:43 Тоя боклук все се прави на интересен, ама е галош от всякъде с писанията си. Много ми мяза на червена и празна партийна тиква от БСП или ДПС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/10/16 11:34

    30/10/16 10:48
    До там ли стигнахте? Да се надявате един учиндолски артист-чалгар да ви подбужда и спасява! Къса памет или...? Слави е част от политическата мафия и целта му е да яхне народа. Май забравихте,че Слави и Б.Б. бяха първи приятели и когато Б.Б. реши да не дели баницата със Слави - се скараха.


    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/11/16 17:33

    11:34

    Приятелю, пиши си име, фамилия, за да ни ориентираш към коя посока да завием. Всеки е срещу всеки.
    Слави, младите в Лондон не харесват чалгата. Не се интересуват от политика, а най-вече от жени, семейство, деца...Слави, харесват гостите, които каниш, въпреки че не им остава време за телевизия. С добри чувства съм към Вас и сие и с интерес следя предаването ВИ, но само едно не мога да вдяна, бе, човече и то е във връзка с едно от трите квадратчета - мажоритарен вот. Гласуваш за Вежди получаваш Караянчева. Нещо с тия мажоретки... , а пък съм тъп, стар и грозен. Успех, Слави! Някои си мислят, че се явяваш за Президент, ама кво, време ти е да почерпиш. Президент Слав Трифонов! Жив и здрав, и Успех в любоФта, че мъчно ми става на нас, а и на мама Здравка, ергенлък пашалък,,,брак, също не ми звуци хубаво, но животът си е ваш на младите, не можем да ви се бъркаме/намесваме/а и за съвет не ставаме вече, защото сме от 20 век, а си е и божа работа. ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ, Слави !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.