Най-кървавият убиец в съвременната българска история, роденият в Кърджали Недялко Димитров – Момата, е издъхнал от инфаркт в затвора в Стара Загора.
До днес бяха разкрити и доказани 8 негови убийства, като Момата беше заподозрян за ликвидирането на още хора.
Едно от най-известните убийства на Момата е това на Манол Хаджиев – Индианеца. Индианеца бе вербуван за да убие бизнесмена от Бургас Стоян Стоанов. Поръчители на убийството на Стоянов са апелативният съдия Галин Костов и директорът на Агенцията по държавни вземания Станислав Михайлов.
Друго зловещо престъпление на хладнокръвния килър е и ликвидирането на 67 – годишния Баньо Банев от село Мусачево с цел грабеж. Пенсионерът имал неблагоразумието да се похвали в селския хоремаг, че е продал голямо количество земи. Същата нощ Момата нахълтал в дома му и го разстрелял от упор с пистолета си марка „Парабел”.
Дни след това убива и младо семейство от Димитровград, пак с цел обир. Момата няма психически разстройства, категорични са психолозите, той просто е социопат. Този човек е роден за да убива и нищо няма да го откаже. Пуснат ли го на свобода, макар и след години, пак ще стане страшно, убедени са те. „Не съм виновен, самият Господ Бог ми нареждаше да убивам“, споделил пред криминалните психолози бруталният убиец.
Недялко Димитров – Момата е роден на 9 февруари 1966 г. година в Кърджали. Официално в свидетелството му за раждане е вписана само майката, а бащата е неизвестен. Като юноша тренира 3 години щанги и е сред най-твърдия контингент на детските педагогически стаи и ТВУ – тата. С десетките си доказани и недоказани кървави убийства, Момата е на път да бъде признат като най- бруталния и масов убиец в най-новата българска история. Пак по негови признания по време на убийство маниакът изпитвал силен оргазъм.
В затвора в Пазарджик, където също е лежал, Момата е известен и с прозвището Мамата – заради хомосексуалните му наклонности. Негови съкилийници разкриват привичките на Момата да прави секс с млади затворници.
Снимка: „1 ден“
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/16 14:08

    Да мре!! Кой е той, че да убива други хора? Само смърт заслужават хора като него!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/16 15:08

    Сега като е при Господ не искам да го мисля.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/16 15:43

    Да Гори в Ада

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/10/16 15:49

    Лек път към Ада

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/10/16 21:48

    ima brutalno intervyu s1s tozi izro !!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.