Не сме напускали ДПС, нямаме такова намерение. Ако го направим, най-доблестната човешка постъпка е да напуснем кметския пост, който сме спечелили, благодарение на Движението. Не сме предатели, оставаме с хората и разума.
Това декларираха кметовете на джебелските села Душинково и Полянец Фикри Мустафа и Алиджан Сюлейман. Те призоваха всички, които са подменили вота на избирателите, да напуснат постовете си.
Това се случи на общоселско събрание на ДПС в Душинково, в което участваха евродепутатът Неджми Али, областният председател на ДПС Изет Шабан, общинският лидер на партията Хюсеин Мустафа, председателят на сесията в Джебел и член на ЦОС на МДПС Сейфи Мехмедали и областният младежки лидер Байрам Байрам.
В събота лидерите присъстваха на събранието в село Ридино, на което дойдоха 90 души. Общоселското събрание продължи близо два часа и половина.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/10/16 18:32

    Побъркахте ги тия хорица............

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/16 00:28

    bravo kazvas za teb e taka parite na preden plan osteli ne razbrahte bi trabva da vi e sram edin zdravomislyas turcin da glasuva za tezi koito mu smeniha imenata i vse oste prodiljavat psihicniya tormoz nat naselenieto te tryabva da bidat nakazani ot naroda

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/16 08:48

    Sizlere bu yakishir!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/16 14:11

    А на времето се смееха на помаците,че са разделени... Сега как е душите ли се като кучета по дупките , кой от кой е ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/16 14:15

    Erkeksin sayin Fikri Mustafa!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.