Взехме решение да предложим на ЦС на ДПС да подкрепи кандидатпрезидентската двойка с номер 4 - Пламен Орешарски и кандидат за вицепрезидент Данаил Папазов, заяви лидерът на ДПС по време на пресконференцията, която продължава и в момента.
Преди да обяви името, Карадайъ припомни, че още преди месеци ДПС очерта профила на бъдещия президент - да бъде надпартиен, да бъде обединител на всички български граждани и да работи за международния авторитет на страната, като отстоява твърдо и непреклонно нашите интереси като държава-член на ЕС и НАТО.
Провеждането на предсрочни парламентарни избори през пролетта на 2017-а са неизбежни, прогнозира Карадайъ.
"Задкулисието, което свали неговия кабинет (Орешарски – б. р.), сега се опитва да свали кабинета на ГЕРБ. Предсрочните избори през пролетта са неизбежни", заяви председателят на партията след заседание на Централния съвет. Той подчерта, че ДПС ще участва на изборите със собствено финансиране.
На въпрос защо ДПС се отказа от кабинета „Орешарски“, а сега подкрепя бившия премиер, Карадайъ отбеляза, че „оценката за работата на правителството му и на ДПС, и на целия бизнес, е била положителна и остава такава и до днес“.
Снимка: Пресцентър на ДПС
Очаквайте подробности
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/10/16 13:35

    Идеалноооо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/10/16 13:42

    Golyam vits....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/10/16 13:44

    целта е да се отклони турският вот, който щеше да иде за Герб, сега вече е ясно всичко, балотаж на който БСп бие, избори, избори на които ДОСт и ДПс ще си мерят избирателите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/10/16 15:04

    Bravo gospodin karadayi predsro4ni izbori i 4as po rano otarvane ot tikvo4a i kalinkite

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/10/16 15:15

    Братя и сестри мои, нищо ново под небето:
    ДС= БСП + ДПС защитаващи интересите на
    чужда служба+ чужда държава + чужди олигархични
    фирми ( Руски) според стари и нови актуални медия
    източници. Тези партии естествено предлагат един
    И същ кандидат с Руска ориентация. Този кандитат
    няма и не може да има нещо общо с интересите на
    БГ граждани. БСП и ДПС са само формации за използване
    на гласовете на БГ граждани за чужди интереси. Гласувайте
    Братя и сестри мои, но умната!

    ОтговорИзтриване
  6. Наджие20/10/16 16:13

    Ние от село Лисиците ще метнем за Петното

    ОтговорИзтриване
  7. niye ot sel Soviytsi sme s dost zastoto vsicki sme edinni dostove

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/10/16 20:45

    Какво общо имате вие с евроатлантизма !!!!!
    Да се чуди човек!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/10/16 09:09

    20/10/16 15:15
    А ДОСТ и ГЕРП, чии интереси защитават, бе торбеш?
    до 20/10/16 20:45 Евроатлантизъм в оргинал е възникнал с търговията на роби.
    Затова ви го налагат- роби се родихте и роби ще умрете!
    Четете повече и не пишете глупости по форумите, платени партийни мишоци!

    ОтговорИзтриване
  10. шашнат21/10/16 12:52

    а дост + герб = туркие и
    дпс,дост и герб = цецка цачева - президент
    ...Живко призоваваше за много деца, забраняваше абортите и трябваше да се явяваш пред партийния секретар да обясняваш ЗАЩО се налага и т.н.
    АМИ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, ЧЛЕН НА БКП, а и мнозинството от БКП/ДС да сте раждали, не еднО, а 3,4,5,6..9, за да я има България. Тракийците(1923)идвайки на тези земи, именно ТЕ са дошли с много деца(някои от тях са починали по време на път... Лека им пръст и Дълбок поклон)... А сега малцинството, мнозинството в смесените региони имат работа, добре заплатена, фирмите са техни, парите са у тях, ту у бг, ту у туркие, раждат не едно, а повече от едно... виждаме ги... едното в количката, а другото едва прохождащо, и едното на 2-3 годинки, а другото на път да се роди, работят мъжете им на запад, изкарват пари, изпращат ... , а българите... селата, градовете ??? обезлюдяване...кой крив, кой прав, но има някой за е```е, айде дано да е за хубаво-вместо да ти избодат очите понякога се получава така, че ти изписват веждите. и давайте инфо за сътрудниците на БКП-КПСС-КГБ-ДС-доносниците... именно те за за е,,,,не, защото съсипаха много животи на обикновените безпартийни хора,,, дори при съкращение една вместо да ме успокои, тя ми изрече следните думи... ще станеш проститутка,,, и това е човек, жена, която ги приемаше в партията майка - бкп...раждана в село...ех, живот, тъжен, мрачен, скучен, млади бяхме, но младост не помним, а сега и децата ни по наследство и те милите, не само нашите, а и много по-умни, еродирани, знаещи езици, но такава ни била орисията, БКП-доносници, живи и здрави и вашите деца, на държавни служби, в САЩ, Великобритания...
    както казва баба х, може животът ни да е тъжен, скучен, озъбени, свирепи, но не сме прости, както си мислят хората от ляво и дясно преминали през БКП/ДС,БСП,СДС,НДСВ,ГЕРБ...............

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.