Един от най-големите приятели на Родопите и човекът, който съдейства изключително много за отварянето на планината към Бяло море, Георгиос Павлидис е починал в болница в Ксанти. Областният управител на регион Източна Македония и Тракия е изгубил битката с рака, съобщават колегите от 24smolian.com. Той е бил хоспитализиран  в интензивното отделение за около 15 дни.
Георгиос Павлидис беше удостоен със званието "Почетен гражданин на Смолян". Той съдейства неимоверно за отварянето на ГКПП „Златоград", даде и цялата си подкрепа за старта на процедурите по отварянето на ГКПП „Рудозем". 
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/10/16 11:48

    Част от Бяло море е било на България, а не на сегашна Гърция.
    Аллах да те богослови !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/10/16 13:56

    Питамси в себеси че Беломорието кога е било Българско след като много добре помня че българите през 1010 до 1300г.са били под Византийска власт А от 1300 до 1878 под Османско владение или през Балканската четническа война тъй наречен от турците бозгун М/У 1912/13г.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/10/16 19:04

    13:56 Mi prodaljavai da pitamsi v sebesi misli pitamsi ne se napavai nesto shte izleze ot teb.Ti kade si ucil istoria????????????Koga naslednicite na cobana Osman (osmanliite sa bili ovcari na karamanliite s osmanlia e bilo sramno da se sedi dori na edna masa ,a za araite vie neste nikakvi miousulmani a ste ciganite i kradcite na anatolia) .Konstantin II Asen e posocen za Balgarski car i e takav do smarta si prez 1422 ,a Frujin s Balgarski voiski ucastva v pohoda ot 1444 na Vldislav Varnencik Balgarskoto cernomorie pada sled padaneto na Konstantinopol 1453.Dori i sled padaneto na Konstantinopol Karamanliite podkrepiani ot Balgari ot Bulgardag prodaljavat uspeshno da se protivopostaviat na osmanliite.Ne zabraviai ce vtoria po golemina i znacimost arhiv na osmanliite NAPISAN NA ARABOOSMANSKI se namira v Balgaria ,tova znaci ce v turcia za golim period ot vreme se saciniava istoria .Araboosmanskia e zabranen ot Kemal no prodaljava da se izucava v Balgaria v Shumenskia universitet ,mnogo uceni biagat ot turcia sled 1924 god i prodaljavat da prepodavat v Shumen.Ne samo belomorieto no adriatika i casti ot dnesna albania v opredeleni momenti sa vladeeni ot Balgarskite care Samoil e edin ot tezi care.Daul ne pisi gluposti a ceti ne izmislenata v Angira istoria sled 1924

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/10/16 19:38

    Към питамси в себе си чети повече и ще разбереш но гледам правописа ти малко трудно ще ти бъде да не кажа невъзможно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/10/16 20:10

    Питамси в себеси, мислиш си, че много добре помниш, ама нищо не си запомнил.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/10/16 22:23

    До 19:04 господин многознайко Тези Гърците и Турците не напускат страните си А гледат дасе поправят на място взаимно Икономиките си Византийци и Османлии ако бяха толкова шантави като теб Сега България вместо 6.300.936 душици.а Българската нация щеше да са с над 80.000.000 души както вие рассъждавате.да Ама не и за напред Р.България се очаква да намалява на година с 12000 мъртви и с над 14000 млади таланти нямаше да напускат Държавата майка България и да заминат по чужбина помисли след 10 години како ще се случи.и много добре го знаеш че криво ляво ти е излъгана и Историйка та ти е по комунистически то личи че неевярна. но математиката тие изкукуригала вече.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/10/16 13:19

    Годината е 1923. Дълбок поклон Капитане! Ти беше идол, ти беше покровител, ти мислеше за нас тракийците от Гюмюрджина, сегашна Гърция/Комотини, ДЕДЕАГАЧ, Чобанкьой, Чадърли, Манастир, Сачанли..., Само ти можеш да ни разбереш болката, но уви не си между нас живите, които скърбим и с болка на сърцето ти казваме- Обичаме те, Ти си в Нас, В нашите души. Почивай в Мир, КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДО/А !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/10/16 13:30

    ДОГАНХИСАР-РОДНОНОТО МЯСТО НА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/10/16 13:32

    прощавай, но не забравяй-тракиец

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.