Станислав Симеонов и Иван Краев спечелиха призови места на Световния шампионат по силов трибой. Младите кърджалийци доказаха силата си в дисциплините клек, лежанка и мъртва тяга на Световния шампионат по силов трибой, който се проведе в сръбския град Княжевац. Състезателите се конкурираха с участници от САЩ, Канада, Израел, Нова Зеландия, Унгария, Чехия, Русия и още много други.
За Станислав Симеонов, бивш възпитаник на СУ “Петко Рачов Славейков”, това бе поредното състезание, в което той извоюва медал. Въпреки наскоро получената нелека травма, той, както винаги, даде всичко от себе си и се класира на престижното второ място в категория до 82,5 кг. Общият резултат от трибоя му е 662,5 кг. Вицешампионът пребори 247,5 кг клек, 155 кг лежанка и 260 кг мъртва тяга.
Макар, че за него това е първа изява, Иван Краев се представи подобаващо и спечели трето място при младежи до 75 кг. Иван се справи с клек от 192,5 кг, лежанка – 132,5 кг и мъртва тяга – 220 кг, като общият резултат от трибоя му е 545 кг.
И двамата състезатели се подготвят сами, прекарвайки времето си в тренировки в зала „Титан“. Станислав и Иван са от достойните граждани на Кърджали и България. С пот на челото и разчитайки единствено на себе си, те показват потенциала си и постигат високи резултати в спорта. Обещават си още много победи.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/16 13:48

    Стенли е железен!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/16 13:49

    Браво момчета!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/16 18:38

    Поздравления за страхотните кърджалийски младежи шампиони Станислав и
    Иван! Жалко е само, че държавата не полага грижи за такива момчета и момичета, а общината единствена ги подкрепя с по малко средства въпреки финансовите си затруднения!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/10/16 23:04

    Vmesto da kaje6 bravo, i samo napred!" vuri mu pomogni malko nali si DPS'ar!!
    kat si politik purvo pomagai za sporta na kurdjali horata da spe4eliqt pari ot tova!, togava 6te imat pove4e sportisti na vsi4ki sportni igri!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/10/16 09:34

    Станислав върна тежката атлетика отново в Кърджали. Има вече толкова фенове, желаещи да тренират. Много нови постижения на момчетата и дано намерят подкрепа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.