Българските граждани, които ще дадат гласа си на президенстките избори на 6 ноември имат само една партия, но заради пропагандната кампания не искам да назова имена, това каза от Бурса Проф. Юксел Йозкан - председател на "Балгьоч", която е най-голямата изселническа организация на нашенци в Турция.
Йозкан заяви, че българските граждани в Турция ще гласуват за просперитета на България.
По-рано "Балгьоч" отправи призив към всички с двойно гражданство да се възползват от правото си на глас на изборите за държавен глава на 6 ноември.
35 са секциите в Турция, 11 от тях ще са в Бурса.
Нахит Догу
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/10/16 10:04

    Живея в Авджълар Истанбул и никой както и аз не се интересуваме от какъвто и да е бил лидер на организации и какво е тяхното желание..Както правят в България така и правят в Турция ако няма бири и свински кебабчета зад тези няма никой..По добре парите да се отпускат за КУЛТУРА И МЕДИИ ОТКОЛКОТО НО ОРГАНИЗАЦИИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ..БОГОВЕ НО ТЕЗИ БОГОВЕ СИГУРНО СА ПОЛУДЕЛИ БЕШЕ ФИЛМЪТ КОЙТО И ТЕ СА ГЛЕДАЛИ СИГУРНО НЕКОЛКОКРАТНО

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/10/16 10:25

    Ще гласуваме за партията която ни ограничава да говорим на майчин език,партия която ни ограничава да гласуваме в Турция!Още много неща има за казване.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/16 10:30

    Ние от Бурса ще гласиваме за АТАКА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/10/16 10:32

    Щом Балчьог подкрепя ДОСТ, значи Цецка Цачева ще е победител в Турция. Малко гласове, но от сърце!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/10/16 10:53

    Arkadaşlar bırakın geyik yapmaya herkes imkanı olanlar oy kullanmaya gayret etsin ve özümüze dönelim Dost olalım Dost kalalım dostlar sağolsun BG Türkleri kalın sağlıcakla ömrümüz olduğu sürece yaşasın barış ve kardeşlik

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/10/16 11:48

    Турците в България и турците в чужбина имат само една партия и тя е ДПС !!!

    ОтговорИзтриване
  7. зурла24/10/16 12:20

    11:48

    А ДПС, с кого е ?
    ние безпартийните за нас няма значение кой ще е на власт, а искаме само едно от бкп/дс,бсп,сдс,ндсв,герб, обещаното да се изпълнява, а не след като ви изберат и да си правите вашите далаверки, кражби, самочувствие без всякакво покритие(не всички разбира се), а не да ни казвате една от българските поговорки: ТРАЙ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА, ВСЕКИ САМ ДА СЕ ОПРАВЯ. КАТО ВИ ГЛЕДАМ И ТРЪПКИ МЕ ПОБИВАТ, ВИЖДАМ КАК ВАШИТЕ ДЕЦА БЕЗ НИЧИЯ ПОМОЩ СЕ ОПРАВЯТ БЕЗ ПАРИ... УЧАТ В САЩ, на мама и тати депутатското детенце. смея се, но е за рев. с чужда пита помен правите, да ви е сладко, да ви са живи и здрави отрочетата, а простите те не стават за нищо, да мрат, кво ни дреме за тях. важното е ние да сме добре, а че бай хасан, и бай иван, кво да им мислим, да се спасяват поединично. ПРАВА И СВОБОДИ, жалки сте с ти ваши ПРАВА

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/10/16 12:58

    ВСИЧКИ В ТУРЦИЯ И Б Ъ Л Г А Р И Я ЗНАЯТ ЧЕ ПАРТИЯТА Е ЕДНА ЕДИНСТВЕННА ДПС ДПС ДПС И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЗАЩО БЕ СЪЗДАДЕНА ПАРТИЯ дост И ОТ КОГО ТАКА ЧЕ САМО ДПС ВЕРНИЯТ ИЗБОР

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/10/16 14:38

    Çok slm saraya GUMBUR GUMBUR GELİYORUZ !!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/10/16 15:19

    DPS e antiturska partiya,tova koeto komunistite ne uspqha te depeseto za 25 god uspqha obezlyudiha KIRCAALI i regiona,nito edno polezno neshto za turcite ne uspqha da izdeystvat,vijte BG v evropeyskiq sayuz e ot 2007 god nasam a vse oshte e zabraneno da se govori na turski v obshtestveni mesta i mitingi,ne se izuchava turski ezik nqma predavaniya na turski po tv ,nqma turci v pravosudieto i oshte i oshte i oshte,ondan turk halkina yalvariyorum eterin artik bunlara oyunuzu verdiniz bunlar sizi bizi batiriyorlar ve batirdilar zaten,onlarin bir peygamberi var Sofyada SARAYDA kapali ve sadece secimlerde disari cika biliyor cunku DS ajani ve bashka devlete calishiyor,uyanin artik uyanin

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/10/16 16:17

    До 12:58. Всички Мюсулмани и Турци в Бг знаят, че ДПС е единствената партия в България която в продължение на 26 години чрез хиляди обещания и лъжи взе гласовете на тези хора но нищо не направи за тези хора. Фактите са хиляди и ясни: Ние имаме по- малки права и социална стабилност даже в сравнение с Тошово комунистическо време, благодарение на слабата политика на ДПС 2 милиона Мюсулмани и Турци се изселиха и напуснаха родните си места, промерите и фактите са безбройни.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/10/16 18:15

    BRAVO BRATO BRAVO = 15:19
    Tova e DPS - antiturska + antumüsilmanska partia koyato obslujva interesite na OLIGARHICNITE OBRICI i drugi sili

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/10/16 18:48

    funkciyata na dps e likvidira turcite ot rodopite zapovedta idva ot ds bg

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/10/16 19:05

    Hangi saraya selam gönderiyorsun şerefsiz. Atatürk'ü sattınız şimdi gidin ddiktatörün götünü öpün. Korkaklar!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/10/16 19:11

    Nie ot İzmir che glasuvame za VMRO

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/10/16 21:23

    lutvi mestan ne beseli zaedno s tyah

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.