„Информацията, че кметът на джебелското село Жeлъдово, заедно с местните активисти на ДПС, е преминал в новата партия ДОСТ, не отговаря на истината. Оставам верен на ДПС. Надявам се да бъдете коректни и като най-влиятелната и най-четената медия в област Кърджали да коригирате написаното“, заяви пред 24rodopi.com Мюмюн Юмер, кмет на Желъдово, по повод публикацията ни „Кметовете на Душинково, Желъдово и Търновци преминаха в партия ДОСТ“.
Кметовете на джебелските села Душинково, Желъдово и Търновци – Фикри Мустафа, Мюмюн Юмер и Сабри Али последваха своите гласоподаватели и преминаха в редиците на ПП „ДОСТ“, гласеше съобщението на пресцентъра на партията.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/10/16 12:20

    sega vsichki se opitvate da se varnete v DPS... sled nqkolko zagubeni kmetski izbori a sela, vsichki razbraha, che DPS e nepobedim v regiona i sajalqvat, che sa minali v druga partiq...dano v DPS da ne priemat takiva, koito sa doshli pak za da disciplinirat drugi prestrashili se da minat v druga partiq

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/10/16 14:52

    Никой не е минавал никъде, всички сме от ДПС, другото е уйдурма!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/10/16 14:54

    Браво кмете!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/10/16 15:25

    Sayin muhtarim sana bu yakishir aferim!

    ОтговорИзтриване
  5. Partitoo DPS3/10/16 16:25

    Golqma rabota ste Depesarite zatova ste milioneri na garba na bedniq narod.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/10/16 16:42

    Samo DOST.. naprotiv "DOST"a hora minaha

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/10/16 16:51

    Ти що не се еб.ш в кривата грозна мутра ма, нещастнице! Без друго няма кой да те погледне, психопатко, ходи се метни от язовирната стена, цял Кърджали ще даде банкет!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/10/16 17:53

    vsicki ste stado ovse i ovse ste ostanete dpseta dano da vi prisedne parite deto vi dava ds

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/10/16 19:43

    Az iskam DPS da stoi oshte nay malko 10 god i da machka glupavite hora do takava stepen che da stanat oshte po gladni i bosi kakvito i sega sa vprochem, a DEPESARITE DA SE VOZQT V LIMUZINI I DJIPOVE halal da sa im, na takiva hora tova im se pada ,dinsizin hakkindan imansiz gelirmis

    ОтговорИзтриване
  10. I na Ustren kmeta bese preminal v Dost, no kato vidya pobedite na Dps v Selskite izbori vednaga napravi obraten zavoy

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/10/16 09:02

    Kmeta na Ustren vinagi e bil DPS!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/10/16 12:02

    DPS e etniçeska partiya izmislena ot Komunizma na koito si çlenuvat predimno obiknovenni redovi Etniçeski Turtsi malko Pomatsi i Bilgari koita sa bili hranilka zvenovodi i brigadiri pri Kolhozniçki na BolgarskiiyhCCP TKZS,ta I APK ili pilnomostnisi pri Obiknovennite turtsi prez vremeta na Komunizma na koito sa bili hranilk na bifsata KGB CCCP mafiya Medi Dogan. DOST e edna novo sformirana partiya na çiito lideri sa bili togavasni Demokratiçni Lideri izmiçeni politi4eski zatvornitsi v togavasno Totalitaren Komunistiçeskiyat rejim v Belene Pazardjik Plovdiv Sofiya i Stara zagora n Vizroditelniyat protses 1984-89g.i politiçeski Ot Bilgariya na strani kato Turtsiya i na Zapadnite strani i Amerika sa prunuditelniIzselnitsi na Avtoritaniyat Diktator. T.Jivkovski Komunistiçeski Rejim.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.