Поредни два местни съвета бяха учредени в област Кърджали на новата политическа сила ДОСТ. Партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ увеличава влиянието си в Източните Родопи, посочват от формацията на Лютви Местан.
На учредяването на местния съвет в село Мрежичко, община Джебел присъстваха 38 учредители. Сред тях беше и кмета на населеното място Тунджай Мустафа, който по-късно беше приканен от своите гласоподаватели да се присъедини към ДОСТ и избран единодушно за секретар на Местния съвет.
„Там където са моите комшии, приятели и гласоподаватели, там съм и аз“, обяви своето решение кметът. Сред гостите на учредителното събрание бяха Бахри Юмер - кмет на община Джебел и председател на временния Областен съвет, Ергюн Бекир - общински координатор и инж. Исмаил Кьосеюмер - организационен секретар на временния Областен съвет. Г-н Бахри Юмер запозна учредителите с целите и приоритетите на партията и разясни защо тя е толкова необходима за утвърждаване на демокрацията в Родината ни, посочиха от ДОСТ.
Председател на местната организация ще е Халил Юсеин, а негов заместник Сюлейман Али. В ръководството влизат още Рефик Мюмюн и Джемил Али.
По рано през седмицата в село Петeлово, община Черноочене също бе учредена местна структура на ПП ДОСТ. 25 учредители, сред които голяма част младежи, избраха 5-членно ръководство в състав: Рамадан Кадир – председател, Мустафа Юсеин – зам.-председател, Фатмегюл Мюмюн – секретар и членове - Ариф Юсеин и Мустафа Мустафа.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/16 07:13

    Къдеса 25 те учредители от Петелово защо провокирате и не виждаме Фатмегюл Ммюмюн на снимката теса 7 Ахмед,Хасан,Рамадан,Ариф,Айсун,Мустафа,кадир.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/16 08:27

    На всеки учредител по една длъжност.Турчина обича да има длъжност ,без длъжност или комисионни /далавера / няма да има ДОСТ.Старата песен /ДПС / но нов глас /ДОСТ/.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/16 10:05

    Аферим! Ей ся вече ша ви цъфнат налъмите!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/16 11:59

    Кога ще видим статия за Крумовградските села , където ДОСТ е най силна от всичките 7 общини. Поне 10-15 кмета са скрити ДОСТ-аджии.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/16 13:42

    И дост и дпс и бкп и сдс и герб, и атака матака няма файда от тези некадърници, за тях е важна да грабнат повечко кокали това им е цялата философия

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/16 22:23

    Новина би било, ако Бахри си подаде най сетне оставката като кмет на Джебел, защото е избран от ДПС. Новина би било, ако ако дост-аджийските депутати, избрани от ДПС също се махнат от парламента. Но определено не е новина, в кои почти безлюдни кърджалийски села ДОСТ направили структури... Всъщност, пак би било новина, ако в някоя кърджалийска община, село, град, различен от Кърджали се създаде структура например на Патриотичния фронт, ВМРО, някоя типично пробългарска, а не проердогановска партия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.