Малките артисти от СУ „Йордан Йовков" взеха участие в представлението на Старозагорската опера в Кърджали. На сцената на Драматичен театър „Димитър Димов" редом с професионалните артисти, представящи „Кармен" от Жорж Бизе, пяха първокласничката Катерина Атанасова, второкласничките Христиана Спасова и Йоан Спасов, както и петокласникът Рашид.
Постановката, която е част от културната програма за Деня на Кърджали, развълнува зрителите и спечели младата публика за оперното изкуство.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. родител12/10/16 17:20

    Децата от групата не представляват своето училище, а ОДК и своята ръководителка Милослава Славова, поднесена по този начин информацията е некоректна, има още толкова деца от "Отец Паисий", дори повече, повече, но не в това е въпросът. Стига с този училищен сепаратизъм. И ако авторът на този странен текст държи на точността, нека не забравя петокласничката Бюшра, която също е от "Йовков".

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/10/16 18:23

    Бюшра Рашид е момиче от 5 клас он "Йовков". Това, че някои ЖУРНАЛИСТИ не проверяват информацията си, говори за непрофесионализъм. Никой не оспорва работата на г-жа Славова.Напротив - браво,че работи в този труден жанр на музикалното изкуство. Браво на всички деца!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/10/16 21:16

    Браво на всички деца.Не ги делете на училища.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/10/16 22:15

    na snimkata e i Viktoriq Dimitrova ot 2 g klas na SOU "P. R. Slaveikov. ima I mnogo drugi. avtorite neste korektni.

    ОтговорИзтриване
  5. Жорж Бизе12/10/16 22:23

    Значи, петокласникът Рашид,както пише в информацията, трябва да се чете петокласничката Бюшра Рашид. Това поне се изясни. И не е работа на журналистите да сверяват имена от статии, които някой самозван текстописец им е подал ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/10/16 22:35

    Ръководството на СУ "Йордан Йовков" отново показа, че държи на учениците си и ги подкрепя във всяка тяхна изява.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/10/16 00:06

    След мръсната история с 15-те дечица в инфекциозното отделение на болницата, пак от "Йовков", е мнооого важно името на училището да се върти в медийното пространство. Не разбрахме, обаче, тях дали ги подкрепя ръководството на СУ "Й.Йовков"??
    Хубаво уточниха името на петокласника/чката Рашид, дето не било работа на журналистите, защото не били длъжни да сверяват информацията. Горките те...добре че ги има по един текстописец във всяко училище, които се надпреварват да си хвалят учениците и от щяло и не щяло изкарват по някаква новина и пълнят страниците на вестниците, че те май няма за какво да пишат. Последната им топновина, че по турска телевизия показват някакъв незнаен момчилградски бизнесмен....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.