Спечелилият на предишните президентски избори 41 837 гласа Сали Шабан отново е в битката за „Дондуков“ 2. Този път бившият кмет на община Момчилград е вице на кандидата за президент Николай Банев, известен бизнесмен.
На предишните избори Сали Шабан бе издигнат от Национално движение „Единство“, като бе подкрепен и от много изселнически организации.
Сали Шабан е доцент в Московска славянска академия. Ръководеше община Момчилград в периода 1999-2003 г. Бил е втори секретар в Посолството на България в Русия.
Общо 24-ма са кандидатите за президент. Фаворит е издигнатата от ГЕРБ Цецка Цачева. Очаква се до балотаж да стигне и кандидатът на БСП ген. Румен Радев.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/10/16 20:25

    Май има келепир в тази работа! Защо ли не се кандидатира Реджеб от Лисиците с вице Зекерия от село незнайно? Как не ги е срам? Половината кандидати са за Белене. Няма КОЙ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/10/16 21:21

    Ще си издокара достатъчно доходи до следващите избори, нали това му е занаята, изборен предприемач. Успех

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/10/16 23:08

    ДПС и ДОСТ, ако не се престрашат да посочат кандидат, този комунист ще събере гласовете на повечето турци, само заради името и решителността си. Това е поликата, трябва да си малко налудничав за да напредваш. Както гласи поговорката "Докато умните умуват, лудите превземат (скъсяват) пътища. Иначе на предишните избори господина до последния момент препираше като магаре на мост да се откаже от кандидатурата си, но на изборите като получи близо 50 000 гласа си поръча визитна картичка "кандидат президент". След дъжд качулка, но явно беше повод за гордост за него, макар незаслужено, защото не положи грам труд за това.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/10/16 08:19

    Реджеб айде включвай се

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/10/16 09:15

    До Реджеб е Генерала от с.Минзухар.

    ОтговорИзтриване
  6. Bravo toy 6e otkradne ot elektorata na Dogan dosta glasove😁

    ОтговорИзтриване
  7. Настрадин Ходжа5/10/16 10:06

    Аз ще гласувам за кандидата на ГЕРБ Сергей Станишем

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/10/16 12:23

    on edi buletina. anadanmu

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/10/16 16:44

    heyy Sali aga ne se spiras da se pravis na politik.Prestani vece banalen si vece na vsicki izbori si kandidat prosto si smesen

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/10/16 16:50

    MARESHKI PREZIDENT !!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.