www.24rodopi.com

Лекарите зарадваха Вежди Рашидов: Ракът е победен, най-страшното мина

събота, октомври 153коментара

„Ракът е победен. Разбира се, година-две трябва да следят процесите, но съм здрав“, признава с радост Вежди Рашидов, цитиран от „24 часа“. Министърът на културата и почетен гражданин на Кърджали споделя, че в четвъртък е минал през обстоен преглед – скенер, кръвни проби и допълнителни изследвания, които ясно са показали, че най-страшното е вече зад гърба му.
Рашидов преодоля едногодишна борба с тежкото заболяване, след като лекарите му поставиха диагноза рак на гърлото. Министърът замина да се лекува в чужбина, където усилията на специалистите са дали резултат за пълното му оздравяване.
В чест на победата над рака и по повод 65-тата му годишнина през ноември, сега Вежди се стяга за нова изложба. В нея той ще покаже и част от акварелите, които е рисувал в болничната стая по време на лечението.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
15/10/16 14:32

Жив й здравдаси

Анонимен
15/10/16 18:16

Защо моето лечение премина с повръщане, температура и други гадории, а той е имал възможност да рисува?!Нямах сили да гледам, пълзях до тоалетната. Искам следващите след мен/дано да няма/ да получат условията на Вежди Рашидов и същите новини пожелавам на всички от сърце

Анонимен
16/10/16 08:43

Da e jiv i zdrav,toi e GOLIAM BALGARIN!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи