Разлюляхме ли се? Този въпрос си задаваха в кърджалийци в социалните мрежи около 01:25 часа тази нощ.
Силно земетресение 5 степен по Рихтер разтърси северна Гърция в 01:22:46. Трусът е усетен в Южна България и Македония.Епицентърът му е бил на 38 км северно от Солун, а дълбочината – около 10 км.
„Когато живееш на 11-ия етаж усещането е като, че лежиш в гондола и те люлее“, коментира пред 24rodopi.com наш читател, който живее на 11-тия етаж в един от най-високите блокове в града край Арда.
В Гърция бяха регистрирани и няколко вторични труса, след като в 1:22 часа местно време земетресение с магнитуд 5 по Рихтер разлюля област Килкис.
Според Сеизмологичния център към БАН в 1:44 часа земетресение с магнитуд 3,2 по Рихтер е усетено близо до Солун. Земният трус е бил с дълбочина 3,1 км. Справка на сайта на Европейския сеизмологичен център показва, че още поне пет земетресения са усетени в района. Техният магнитуд не надвишава първия трус, но много хора са били наплашени и е не са посмели да се приберат по домовете си.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/11/16 08:47

    ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/11/16 11:43

    Изобщо не сме го усетили-спинкали сме си сладко и невинно! Господ да ни пази

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/11/16 13:20

    Taka stava kato se diga tsenata na zlatoto...kopaite zdravo pak!...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/11/16 13:37

    moje moje nie obache po tva vreme vinagi sme piqni i ne oseshtame

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.