ГЕРБ отчита ръст от над 3000 гласа на първия тур на президентските избори в сравнение в парламентарните от 2014 година, в много емблематични села в Кърджалийско партията вече е първа сила. Това отчитат от Политическа партия ГЕРБ.
1200 от гласовете за Цецка Цачева в община Джебел са от симпатизанти на ГЕРБ, а останалите са на ДОСТ, коментира пред 24rodopi.com областният координатор на ГЕРБ и народен представител Цвета Караянчева. Общо в 7-те общини управляващата партия пече 17 382 гласа.
Както вече 24rodopi.com писа, в община Джебел Пламен Орешарски спечели 2140 гласа, а за Цецка Цачева гласуваха 1960 души.
Припомняме, че в област Кърджали Орешарски получи подкрепата на 37 662-ма симпатизанти на ДПС. Румен Радев, подкрепян от БСП, спечели 8 374 гласа.
2300 души в областта са попълните квадратчето „Не подкрепям никого“ в бюлетината.
24rodopi.com
Много интересни резултати в Турция – очаквайте само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/11/16 11:05

    Не знам за вашия "ръст", ама знам , че тръгнахте по пързалката!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/11/16 11:14

    Това са гласове на ДОСТ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/11/16 12:15

    dost za6to se izlagate be ne vi e sram NE VIDATELI KAKVO NAPRAVI VAV TURTSIQ DAJE VI ZABRANIHA DA GOVORITE NA TURSKI V SEKSITA , DAJE ZABRANIHA DA SI POPOLVATE UDOSTOVERENIQTA NA VA6ITE RODNINI I PRIQTELI

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/11/16 17:08

    Кой забранил да говорят на турски език на Турците в Р.Турция тези от ДПС и Расистите от ВМРО АТАКА и НФСБ правиха забележки че изборите са за български кандидати за президент и тук трябвало дасе говори на български и хората продължаваха да говорят на турски щото повечето от младото поколение незнаят Бългаски и другите приказват на развален българо турски език бях тами и не съм видял в Турция никой от хората на Лютви Местан даса участвали като наблюдаващи изборите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/11/16 18:07

    Народа иска корена промяна на политическата система и BASTA на асвалта и некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИ......на нарида му е дошло до гуша от кирумпирануте и крадливуте КАЛИНКИИИИИИИ.....никакви рефирми в полза на беднуя народ, а само за обръчите от фирми на прословутите корумпирани КАЛИНКИИИИИ. ...ДА на истинския генерал РАДЕВ,ДОЛУ картонения генерал

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/11/16 18:09

    Народа иска генералска пържола,а не асвалт и постна пица.......ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.