Дъщерята на полицейски шеф от България е била арестувана с 3 кг дрога на граничния пункт „Капъ куле" при опит за преминаване на границата. Това разкриха за 24rodopi.com одрински журналисти. Те твърдят, че бащата на задържаната Десислава с марихуана се казва Мирослав. Тя е на 23 години. Наркотикът бил скрит в якето й.
Сестра й Зорница, на 19 години е освободена. Двете пътували в
автомобил, управляван от 30-годишния Ахмет К. В колата имало още един мъж. 4-мата пътували от София за Истанбул.
В официалния полицейски бюлетин не се посочва кога е
станало задържането, но колегите споделиха, че "акцията е проведена миналата нощ". Имало рутинна проверка, но полицаите се усъмнили в поведението на сестрите и ги подложили на щателна проверка. Марихуаната е открита в якето на каката. По-малката сестра е освободена.
Десислава е студентка в 4-ти курс, ще бъде съдена. Зад
решетки остава и 30-годишният Ахмет К.
Бащата Мирослав И., който е полицейски началник в България, пристигна в Одрин, за да види дъщерите си, пишат медиите. „Как ще се завърна аз сега в България”, казал той пред турски репортери.
24rodopi.com
Снимките са ни предоставени от колегите от "Хюриет" в Одрин

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/11/16 16:20

    Изобщо не се връщай бе боклук Герберска мутра и бандитГерберски .ПРоизводство сте на ББ На Мафията ,на мутрите на престъпността .Нали отчиташе тази соцеиложка че положението е овладяно ,ьче всичко еу тихо стоабилно ,балансирано а вие мародерстватте необезпокоявани от никого .Къдеса правораздавателните органи съд ,прокуратура и пр . пр.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/11/16 16:26

    Студентка .Ученици студенти и всичката образователна паплач излизат със завършено образование с диплома за бандит ,мафиот измамник наркоман ,муле и престъпник по образование .Е кажете какъв е изхода .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/11/16 16:46

    Това е само началото което остави в наследство пожарникаря

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/11/16 16:50

    Поредно доказателство ,че родните полицейски шефове,митници и др работят за престъпници ,мафия и мутри.Но Турските гранични власти са други .Как може нашите власти да са ги пуснали тия к..ви студенти не обезпокоявани от никога да отиват на пазар в Истанбул

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/11/16 18:28

    KASKA oyle istedi:)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/11/16 08:18

    Защото бащата щеше да я чака от българска страна на границата но турските власти - брлаво. мафия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.