Петима напират за главната роля в „Нов шеф на театъра". Вторият конкурс за избор на директор на Театрално-музикалния център в Кърджали ще се проведе на 28 ноември, съобщиха за 24rodopi.com от Министерството на културата.
Шестима са подали документи за участие, като до конкурса обаче са допуснати Гълъб Бочуков, Христо Стойчев, Божанка Варадинова, Мехмед Билял и Петър Савчов.
Както 24rodopi.com вече писа, при предишния конкурс на министерството, нито един от участниците не успя да събере необходимия брой точки.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/11/16 19:29

    Пълна трагикомедия

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/16 21:09

    е нали МБго гласят за зам. кмет на общината отдел култура?! - как и двете ще станат едновременно?
    тябва да се отгаже поне от единия.
    по добре зам отколкото дир
    може и ибратното :)
    талантлиево е момчето и отговорен кмете и уважаван (имайте го в предвид)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/11/16 22:55

    Ха сега Гугушев и Цветко какво ще правят?Май ще пеят ,,боса по асфалта вървя си.....,,

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/11/16 09:36

    ДО 23/11/16 21:09 и всички др читатели ДуПеСари и Общ.-тъпанари
    Да прав/а сте - талантлив,образован, изкусен и най-вече Кадърен (не от колежа в гледка - като останалите общ-тъпанари), отговорен, дисциплиниран, но... Забравяте едно голямо НО, как ще бъде младежа зам. или дир следкато Баща му не е селски кмет, баща му не е домакин в общ-плюалника,
    няма роднинска връзка с нито един обш-тъпанарите и от депутати
    Ако не се подмазва като хиените около председателите на партията
    само ще го ползват и ще се възползват от труда, лоялноста и професионалният му опит в сверата на културата (защото в 'нашето' ДуПеСе и Общ-тъпанарника няма..няма такъв кадър/образован в тази сфера)
    Може да има талант, 4/5 висшета, ако няма гръб и ако не му подадат ръка няма как да се реализира в Гържалъто.
    Прочетете внимателно г-жо/г-н 23/11/16 21:09 Кадърният-Квалифицираният-Интелигентният въпросният М.Б. който всички го познават като Мечо - работЕЛ всяка вечер в Еврофутбол (дефакто и той е отхвърлен от системата ДуПеСе).
    Gulum Mehmet, duyduklarim doruysa Yazik sana, yazik yillarini verdigin egitimine, yazik sana - sana umut balayanlara hayalkirikligina ugratigin icin,
    yazik seni kullanana turk politikacilarimiza, belediye ve parti baskanlarina.
    Sen bizim gururumuzsun Turkler'den tek egitimli ve Kircaali'lisin.
    Eger duydugum doruysa "Sans oyunlarinda" calisiyorsan Yaziklar olsun sana ve seni buhallere sokana.
    Durma buralarda Mehmet gulum, kulandirtitma o aclara!!!
    Yolun ve bahtin acikolsun tutundugun yolda - yuregin saf, yuzunde gulucukler eksik olmasin herzamanki gibi insanlara saygini yitirme - Onlar utansin yaptiklarindan.
    Seni seven, ismini vermek istemeyen bunlari yazarken gozleri dolu, alamakta olan eski bir DOST.
    Kendine iyi bak Mecho gulum!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/11/16 12:46

    Кога се е чуло и видяло да бъде назначен специалист?!?На кого в жалката ни държавица му пука за образованите, можещите...Търсещите справедливост.Те са неудобни и измекярите винаги ще им пречат...!Познавам Мечо отвътре и отвън, познавам и завоите на червата му, знам, че се бори за каузи!Този горе е справедлив, вярвам го,така, че не унивай Мечом!Горе главата!Каквото има да става ще стане!!!подпис:Тезджан Ферад-Джани

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/11/16 15:56

    Хайде стига, бе! Какъв зам.кмет, какъв директор на дирекция!Той докато научи училищата, детските градини и прочие подопечни институции мандатът ще мине. Хайде ,без експерименти, моля!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/11/16 20:37

    Meyve veren ağıç taşlanır Mehmed!
    Ulu Atasözü dür.
    Bakma sen yazılana içi kötülükle, feshatla dolu insanlarin.
    Çok iyi demiş yukarıda yazan
    Kulandırtma kendini o aç köpeklere.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/11/16 16:14

    Оооо! Щом Варадинова е кандидат и някакъв си от Ст. Загора, ситуацията е ясна... на Гълъб ще му никнат криле и ще си отлети от театъра.
    Уважаема редакция,бихте ли поискали една справка от МК - да ли на всички документите им са изрядни и отговарят на изискванията?
    Според слуховете поне 2/3 не отговарят на изискванията (както и на първия тур) даже се говори, че на Божана името и е добавено от Хр. Мутафчиев!..
    Поне вие направете една новина с кратко представяне на кандидати - да ни ги представите (поне най малко образование-тапийки имат ли).
    Който е най-млад от кандидатите успех на него!
    (от стари крв не се прави нов брдк)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.