www.24rodopi.com

35 сигнала „SOS”: Наводнени школа и детски градини, 10 екипа огнеборци работят на терен, EVN отстранява аварии, изтеглиха закъсал с пътници автобус (снимки, видео)

сряда, ноември 92коментара

10 екипа на пожарните служби в Кърджали, Момчилград и Джебел отводняват сгради и улици след проливния дъжд, който се изсипа над Кърджали във вторник, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Както първи 24rodopi.com показа в снимки, водният ад слезе днес в Кърджали и парализира града (туктук и тук).
35 са подадените сигнали за произшествия - има наводнени училища, детски градини, обществени сгради. Един от спасителните екипи изтегли закъсал автобус с пътници от залят с вода участък на бул.”Беломорски” в областния център. Отстранени са и паднали дървета след подадени сигнали от граждани. Осигурена е допълнителна техника за справяне с последиците от валежите.
EVN Електроразпределение работи по възстановяване на електрозахранването в засегнатите от лошите метеорологични условия райони в Югоизточна България – основно области Смолян, Кърджали и Хасково. Причината са обилният дъжд на много места, вследствие на което са налице някои наводнени трафопостове и изключили електропроводи. Предприети са действия по отводняване на съоръженията. На места има и затворени пътища, съобщиха от дружеството.
Дружеството е създало организация с необходимия брой техници по нормализиране на захранването за засегнатите места. В диспечерските центрове се осъществява непрекъснат 24-часов контрол и наблюдение на електроразпределителната мрежа.
24rodopi.com

Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
9/11/16 17:27

Mai izborite ne pomognaha. Kak gi namirat horata po vreme na izborite. Na sila gi karat da glasuvat za Nomer 4 ama mai neshto ne se e poluchil.

10/11/16 09:38

Tocno taka

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи