Окончателно! Пламен Орешарски печели 47.19 % от гласовете в област Кърджали на първия тур на президентските избори. За бившия премиер, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от ДПС, и за кандидата за вицепрезидент Даниел Папазов са гласували 37 764 души в 7-те кърджалийски общини.
Това сочат резултатите за президент и вицепрезидент на републиката при обработени 100.00% СИК протоколи в РИК.
На второ място e кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. Те получават 21.88 % одобрение от избирателите в Източните Родопи или 17 508 души.
На трето място са Румен Радев и Илияна Йотова, издигнати от инициативен комитет, но подкрепени от БСП – 8 791 гласа (10.99%).
От 257 865 избиратели с право на глас в 7-те общини, гласували са 83 438 души. На 13 ноември те ще могат да избират на балотаж, за който се класираха Цецка Цачева и Румен Радев.
На 4-то място в област Кърджали е независимият кандидат Веселин Марешки, за когото са гласували 4 063 души (5.08%). Пети е издигнатият от Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“ и ВМРО Красимир Каракачанов - 3 871 гласа (4.84%), а шестото място заемат гласувалите с „Не подкрепям никого“ - 3 063 души
(3.83%).
Седмото място заема Трайчо Трайков от Реформаторския блок с 1 264 гласа (1.58%). Осми е Ивайло Калфин от коалиция „Калфин – президент“ с 1 187 гласа (1.48%).
452 гласа формираха резултат от 0,56% за Татяна Дончева, която е 9-та в област Кърджали.  Жорж Ганчев е десети с 0.38% одобрение или 304 гласа.
Недействителните гласове са 3259.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/11/16 16:44

    Пилците се броят на есен ,лъсна измамата с референдома

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/16 16:44

    Кърджали на 2 тур гласува за ген Румен Радев-номер 13
    Кърджали не иска охраната(Бойко Борисов) на Тодор Живков. Затова винаги смелите хора като Радев ще спечелат вота.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/16 17:06

    Да им се чуди човек, 17500 гласа за Цъ Цъ. Тези хора в друга България ли живеят, в най богатия град ли живеят, бедността и безработицата в региона ли не виждат? Корупцията и разрухата в държавата ли не виждат? Или сляпо гласуват ей така!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/16 17:31

    По добре генерал Радев президент отколкото БКП членката и партийната цекретарка Цачева

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/11/16 18:02

    Българския народ иска промянааааа и не иска едни и същи мекерета,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ да заблуждават и да мачкат народа......Народа иска промяна и промяната се казва генерал РАДЕВ ,който е с топки,а не меки китки,и предатели

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/11/16 18:14

    СУПЕР СКАНДАЛНО, ЦИК ФАЛШИФИЦИРА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА:
    Много интересно. Уж на референдума са гласували 3 487 428 човека, а ако човек отвори сайта на ЦИК и сам събере гласувалите само за първия въпрос, общия брой на хората отговорили на него е 3 488 258.
    На втория въпрос, според ЦИК, сумарно са отговорили 3 488 605 човека.
    Ако съберем отговорилите на третия въпрос, цифрата на отговорилите е 3 488 154.
    Явно и на трите въпроса са гласували повече хора, отколкото общо на референдума. Три въпроса, три числа - и трите по-големи от бройката, обявена от ЦИК като гласували на референдума. Манипулации, манипулации, манипулации...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/11/16 18:19

    ДОСТ, които застанаха зад кандидата на управляващата партия ГЕРБ Цецка Цачева, са спечелили повече гласове в секциите в Турция в сравнение с ДПС, показват данните от протоколи, качени на страницата на Централната избирателна комисия.

    За Цачева са гласували 7220 души, а за кандидата, подкрепен от ДПС - Пламен Орешарски вотът си са дали 6942 души. За генерал Румен Радев, зад който застанаха от левицата, гласовете са 141.
    ДОСТ печели с малко гласовете в Турция

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/11/16 18:38

    Pisna mi ot tova dps Horata gladuvat nyama rabota te trlgnali imi razpravyat dps taka dps onova kakvo e dps nyakoy da otgovori.Tova e dalavera tri piti upravlyava dva piti imame falirali banko İ edin pıt spreni evro fondove .Tova e partiya DPS=dalavera

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/11/16 18:58

    AKO Si GERBER V KIRDJALi i DA Si NEKADIREN PAK iMA RABOTA

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/11/16 19:41

    Борисов изпраща свои министри да говорят откровенни глупости по телевизиите против вас и БСП с обвинения в русофилство, антиевропейски и антинатовски настроения. В медиите четем заглавия: "Ако спечели "червеният генерал" ще стане страшно". Това е обида за интелигентността на българите. Ето какви са фактите: 1995г. правителството на Жан Виденов внася молбата за членство на България в ЕС. По това време Даниел Митов е студент а Бойко Борисов е охранител в СИК. В 2004г. в първия мандат на президента Първанов България става член на НАТО. А в 2005г. в мандата на правителството на Сергей Станишев, президента Първанов подписва договора за присъединяване на България към ЕС. Българите са русофили защото са със славянски корени и братският руски народ на два пъти е проливал кръв за нашето освобождение. Немците и французите са нападали няколкократно Русия и са водили войни със злощастен за тях завършек и по разбираеми причини не би следвало да имат русофилски уклон. Как да си обясним тогава, че 80% от французите искат Путин да им е президент или лозунгите които издигат демонстранти в Германия - "Путин в Берлин, Меркел в Сибир". В САЩ има основано цяло политическо движение "Путин - президент на САЩ", на Бруклинският мост беше окачен 9 метров транспарант с портрета на Путин на фона на американското знаме. Ако това се случи у нас, представям си в каква истерия ще изпадне Даниел Митов и какви глупости ще изговори. Ще гласуваме за вас, защото вие сте единственият ни шанс да се върнем отново в реалността и да възстановим нормалността в обществения и политическия живот на страната. Ние сме българофили като вас. Винаги сме обичали Родината си, но през тези последни години намразихме държавата си. Искаме заедно да променим това - да възстановим силата на държавността, уважението към институциите и уважението на държавата към нейните граждани.

    ОтговорИзтриване
  11. Не мога да повярвам как инкриминираните са заедно с инквизиторите БСП _дпс от толкова години.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/11/16 20:45

    18:38 a be ta ta eva v klimatikchiyata nekadaren

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/11/16 21:28

    Az pik mnogo aresah toq pit nasionalistite.Te nikoga ne napluha turcite siganite i drugite grupi koito ne sa bilgari. Do sega te samo tqh plueha a pik sega vece e drugo. Napravo ste im glasuvam na tqh drugiq pit zastoto taka trqbva da se dirjat politicite a ne samo drugite da sa im vinovni. Nie ne sme po malko patrioti ot drugite nacionalisti.I nie dirjim za Bilgariq.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/11/16 21:58

    Na general Radev da nqmash doverie toy moje utre i prevrat da naparavi v polza na treta strana ,ne na 4erveniya general ,turcite da imat edin naum za vazroditelniya proces a ne da glasuvat slqpo za kandidatite na agentite ot DPS(DS)

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/11/16 08:57

    Да живеее Българския Орбан,истинския Български патриот генерал РАДЕВ,който защитава Българските национални интереси....истинската промяна се нарича достойнуя Българин РАДЕВ......Българския народ е с вас генерале,успех и долу робството на Калинкитеееее

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/11/16 21:24

    А протоколът на РИК изглежда е оформен в Турция, проверете как е изписано с думи 60 и то на няколко места. Дано лично калинката- председател на ГЕРБ не е оформила протокола. Иначе ще е поредната Желева, Кристалина ...и да продължавам ли, че са доста все намерени на поредното кръстовище

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/11/16 22:24

    Сега като стане президент генерала ще цъфнем та ще вържем. Ха,ха тия с късата памет забравиха Жан,Серго та и Орешарски . Като прокопаем и дъното коили ще ни е виновен

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен10/11/16 12:37

    Cлед първия тур на изборите за президент социолози и анализатори мълчат грижливо за големия провал на Доган - обявен от тях преди време за новия Левски. Върхушката в ДПС и вождът им получиха депесарски шут от избирателите си, защото Сокола се опита за пореден път да изнасили политически турците, карайки ги да подкрепят проваления Пламен Орешарски за президент. Дори излизането на Доган от бърлогата и демонстративното гласуване пред поръчкови медии, не му помогна да вдигне турците и мюсюлманите. Вече е факт, че сериозна част от традиционните избиратели на ДПС не подкрепиха лидера си и обръчите му – получиха с над 200 хил. гласа по-малко от последните парламентарни избори.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.