38 752 показвания на публикацията „23 въпроса на "24 часа". Радев: ЕС и НАТО са стратегически избор“ отчита броячът на най-влиятелния национален всекидневник у нас. 120 000 уникални посещения има на ден „24 часа“. Материалът е качен в 8.33 часа на 10 ноември. По същото време в сайта е пуснат и материалът „23 въпроса на "24 часа". Цачева: Промяна в конституцията за съдебната реформа“, който до 21.00 часа на 11 ноември е четен 26 688 пъти.
Мнозина вече си правят изводи за неделния изборен ден!
В анкетата на 24rodopi.com, 56 на сто от кърджалийци подкрепят Румен Радев. 28 на сто смятат, че следващият президент ще се казва Цецка Цачева. 3 процента още не са решили за кого да гласуват, а 11 на сто са категорични, че няма да гласуват.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/11/16 21:32

    бойко 10 зам министри мюсюлмани. ..къде са...приготви си оставкатаааа...ще лъжеж ха..зайчар

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/11/16 01:26

    БОЙКОООО,ИСКАЙ ПОДКРЕПА ОТ ДПС ,ДОСТ ИЗЛЕЗЕ ОСРУК ГАЗ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/11/16 10:02

    видяхме те кучкар 7-8 години само лъжеш,мюсюлманите са принципни хора не обичат измамниците приготви си оставката в 10,часа неделя

    ОтговорИзтриване
  4. говори СДС12/11/16 10:08

    Гласуването за Румен Радев – означава гласуване за демокрацията. Никакви червени легиони не стоят зад него.
    Гласуването за подлата партийна секретарка Цецка Цачева означава гласуване за безконтролна власт на мутрите.
    Изберете сами: Демокрацията означава “власт власт възпира”. Борисов иска цялата власт чрез мекотелото Цецка.
    Мислете демократично.
    Заблудените си мислят, че е абсурдно да гласуват за подкрепен от червените.
    Алтернативата не е тази – сини и червени. Ясно е, че “сините” са партийни секретари.
    Алтернативата е разделение на властите.
    Истинските демократи това трябва да гледат.
    Защото иначе не са демократи, а догматици и тъпунгери.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/11/16 07:47

    Еббаси празните глави и техни евтини очаквания без да имат знанието че ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ СИ СВИРКА И ВЗИМА ПАРАТА БЕЗ МНОГО ДА ЗНАЕ И САМО ПОДПИСВА ТОВА КОЕТО ПАРЛАМЕНТА МУ ИЗПРАЩА АКО ГО СТИСКА ДА НЕ ПОДПИШЕ ТОГАЗ ДА ВИДИТЕ ВАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ТОВА ДА НЕ ЕРДОГАН И ПРЕЗИДЕНТА НА ТУРЦИЯ ТОВА КОЕТО КАЖЕ ТО ДА СТАВА...Президента на Турция мисли за народа си докато в мъничка България мисли за политиците да станат още по богати..Ай наздраве от сега да видим днес кой ще изкара някой лев тези от дост или от дпс и накрая ше видим и кой Преебан. .Ще мизерстват още дълги години с тази акъл докато ние в Дания ще си свиркаме

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.