www.24rodopi.com

Продават 3 „златни“ имота в центъра на Кърджали (снимки)

четвъртък, ноември 174коментара

Има инвеститорски интерес към 29 парцела в града край Арда и околните села
Три атрактивни имота в центъра на Кърджали ще бъдат обявени за продан от Общината, разкриха за 24rodopi.com общински съветници. Процедурата ще бъде стартирана днес на заседание на Общинския съвет в града край Арда. Разпоредителният орган ще допълни Програмата на Община Кърджали за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за 2016 г.,с нови имоти. В Раздел ІІ – Продажба чрез публично оповестен търг или конкурс, ще бъдат добавени 29 имота в града и селата от общината. Сред тях са три имота в парк „Арпезос Север“, до Новия мост, отредени за административно обществено обслужване. Първият от незастроените поземлени имоти е с площ 5 385 кв. метра, съседният е 5538 кв . метра, а третият се простира върху 1908 кв. метра.
Предвидено е между Новия мост и изградения вече парк „Арпезос Север“ (на снимката) да се построят три административни сгради.
В предложението на кмета инж. Хасан Азис до Общинския съвет е посочено, че има проявен интерес към имотите.
След днешното решение на съветниците, независим оценител ще изготви оценка на стойността на имотите. На следващ етап е произнасяне на Експертен съвет, а на финала отново съветниците ще имат право да решат за самия търг за продажбата на имотите.
В Програмата ще бъдат вкюлчени и имоти в кварталите „Възрожденци“ и „Прилепци“, както и в селата Горна Крепост, Невестино, Айрово, Миладиново, Чифлик, Царевец и други села, които са отредени за жилищно строителство.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 4 коментара

Анонимен
17/11/16 12:23

Ceni ?

Анонимен
17/11/16 13:57

Пак ли КОЙ ще ги купи!?

Анонимен
17/11/16 15:38

Абе в Кърджали имоти има и парцели бол, скоро хора няма да има. Щом и от махалата са почнали да бягат. Всеки ,който работи здраво и не го мързи има къде да иде, само политиците никъде не могат да идат щото за нищо не стават.

Анонимен
17/11/16 17:17

15,38 много си прав приятелю ,хора няма сега след пет години само кравите на айдън ще има

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи