Три безпризорни кучета вече си имат нови домове само ден след като стартира кампанията на Общинския приют в Кърджали, подкрепена от 24rodopi.com „Осинови ме, аз съм приятел!”. „Десетки бяха обажданията на хора, които се интересуваха от инициативата и искаха повече информация. Две възрастни и едно малко кученце вече са осиновени. Четвърто куче пък бе пуснато в предишната си среда „под надзор” на жител, живеещ в района”, коментира за 24rodopi.com управителят на приюта д-р Николай Каснаков.
В момента в специализирания обект се намират пет възрастни и четири малки кучета. Ако за тях не се намери осиновител, до обяд в петък  те ще бъдат пуснати отново на местообитанията си, откъдето са били взети, за да освободят места за следващите четириноги, които ще бъдат прибрани за обезпаразитяване, кастрация и ваксинация. В приюта ще остане единствено майката, кърмеща най-малките кученца.
„Ако има интерес по телефона към животните, няма да има проблем да удължим престоя им докато бъдат взети. Все пак нашата цел е тези животните да имат собственици. Кампания цели и да съветва хората да не пускат животните си по улиците”, допълни д-р Каснаков.
Телефон за информация: 0877 53 63 64

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/11/16 16:11

    Hei гледка съчанлиите евднага да направите един хаир да си вземете по едно хаиванче

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/11/16 16:13

    И горна гледка да си вземат и тия турските съчанлии

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/11/16 16:14

    Които не обича животни е лош човек

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/11/16 16:52

    Az ste si vzema

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/11/16 16:52

    Az ste si vzema

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/11/16 17:26

    Само 3, и гледаш след няколко дена тези "осиновените" по улиците.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/11/16 17:47

    Така се действа за доброто на четириногите,а не с неоснователни обвинения.Браво на персонала от приюта и на доктор Каснаков ,така се действа цивилизовано,а не с балкански синдром.

    ОтговорИзтриване
  8. Осиновени от доброволците !!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.