12-токласничката Селин Ерхан Дургуд спечели стипендия в категория „Биология“, направление „Точни науки“ , в националния конкурс „1000 стипендии“ на Фондация „Комунитас“. Талантливата ученичка е гордостта на Средно училище „Христо Ботев“ в Джебел и е олицетворение на успеха.
След успешно преминат първи кръг на конкурса с есе на тема „Дозата прави отровата“, Селин защити знанията си и в проведеното с нея интервю. Така тя пребори ученици от цялата страна (от над 450 населени места в България) и получи годишна стипендия осигурена от Фондация „Комунитас“, която се състои от финансова част, достъп до професионални консултации и кредит за книги.
През годините тийнейджърката е участвала активно в олимпиади и състезания на областно и национално ниво.
„От областно състезание по Български език и литература, организирано от Учебен център „Рийд“ печели лятна езикова ваканция в гр.София, училище „Дружба“.
Благородството е неразделна част от същността на Селин и това я кара да участва в различни благотворителни програми. Тя е член на „Интеракт“ клуб на Ротари в гр.Кърджали.
Ръководството и учителите от Средно училище „Христо Ботев“ – гр.Джебел са горди, че Селин Ерхан Дургуд е тяхна възпитаничка и се радват, че работят с нея и споделят успехите ѝ“, посочват от ръководството на джебелското училище.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/11/16 16:58

    bravo na momiceto,i oshte uspehi.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/11/16 19:36

    Um i krasota sa rqdkost vece....evalla

    ОтговорИзтриване
  3. Отравят ни без да разбираме тва училище дружба в софия е на фетуллах гюлен а ротари клуба е дружението зад което се крият масоните

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/11/16 09:35

    Хеййй rodop kartali Aladag не се прави на луд,че болницата е била празна за теб.
    Училища Дружба са номер 1 сред класациите на МОН.Ти си много ревнив човек у глупав.
    Диктатора Ердоган няма да успее да затвори тези училища,тези училища не са турски,напротив български училища са Анладун му сега.
    Тук не минават думите на диктатора ,тук е България

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.