Волейболистите на "Арда" записаха първа победа в 6-ти кръг на Суперлигата за този сезон, като надиграха тима на "Славия" с 3:1. Това се случи снощи в зала "Панайот Пондолов" в "Овча купел".
Славия не успя да запише така желания първи успех във волейболното първенство, след като допусна загуба от "Арда". Домакините започнаха сковано и набързо паднаха с 13:25 в първия гейм. След това обаче успяха да се стегнат и изравниха резултата, след като водеха убедително през цялата втора част и я затвориха с 25:13.
Вместо да продължат натиска си обаче "белите" отново загубиха концентрация и в 3-ия и 4-ия гейм гостите не позволиха повече обрати и успяха да спечелят мача.
Така момчетата на Иван Халачев спечелиха мача и вече заемат 11-ата позиция с 1 победа и 5 загуби и актив от 3 точки, а Славия са последни с 6 поражения и само една точка.
Чисто психологически предимството бе при нас, убеден е треньорът на мъжкия ни волейболен тим Иван Халачев
„Излязохме доста мобилизирани в първия гейм. Във втория имаше известно отпускане, заради което го загубихме. Това обаче даде импулс на моите момчета. Отборът на Славия е млад и чисто психологически предимството бе при нас. Възползвахме се от това предимство и взехме и останалите геймове, както и мача“, заяви наставникът на нашите момчета след края на срещата.
"Започваме! Арда - Славия 3:1! Като за начало и по случай раждането на новата волейболна звезда Александър Невен Нешев!". С тези думи кратко коментира на стената си във Фейсбук резултатите от последния мач президентът на ВК "Арда" Милко Багдасаров.
Следващата битка на отбора е на 25 ноември (петък), в която ще срещне като домакин тима на Монтана.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/11/16 15:09

    Е почна се Арда потече видя се ,че могат ,добре че го няма Симо Топ. -да се оплаква да пречи и да ангажира внимание,браво терминатори

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/11/16 18:51

    Той тоя бил голям фактор значи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.