Правителството упълномощи министъра на регионалното развитие и благоустройството да възстановени остатъчни суми по проекти, управлявани от МРРБ по изтеклото междуправителствено Споразумение за петгодишна програма за сътрудничество в развитието между България и Гърция. С уреждането на финансовите отношения между двете страни по изпълнените четири проекта, финансирани по Споразумението, формално ще приключат всички ангажименти на двете страни.
В изпълнение на възложените за управление на МРРБ проекти е разкрито и оборудвано Еднодневно хирургично отделение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски" - Кърджали. Сградата на отделението е реконструирана, доставени са медицинска апаратура и линейки. За Регионалния онкологичен медицински център в Смолян е предвидена медицинска апаратура.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/11/16 15:40

    Всичко много хубаво .Ами кога ще имаме лекари професионалисти, мислещи и диагностици в това отделение ? Лекари които ще гледат на пациента не само като клинична пътека.Май всички трябва да минат на школовка в частните болници с( изключение на д-р Чауш)да се научат на отношение към пациента .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/11/16 09:24

    Кога ще престанат болните от Кърджалийско да се влачат до болниците в Пловдив, София, Анкара, Пакистан? Време е да се оправите и се освободете от всички лекари изнудващи пациенти! Стига сте лапали! Жив пример Георгиев от Ортопедия.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/11/16 10:11

    пълни глупости - това отделение е направено преди 3-4 години и немогат да работят - нямат специалисти тя техниката им мухляса и ръждяса за срам станаха, прибраха парите и сега се фукат. Като ги започнеш от горе от администрацията ......не се наядоха бе
    то бива крадане ама чак пък толкова ......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/11/16 11:14

    ама как бе сега трупат девиденти за изборите да не ги махнат от постовете бееее.....ей лапачи нямате наяждане бе, а пък уж мислели за хората за тях ги правили тия неща пълни глупости, кого залъгват - измамници....и тоя " тошкото" не се наяде бе сто години директор бе с " ванкото робов" червената коалиция в болницата . Тоя пък юристчето робов на сто места работи - къде гледа министъра а, за други работя няма пък за него ценния кадър на партията има как .....тия от министерството да си отворят малко очитееее и видят какво става тука

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/11/16 14:03

    Предпочитам да се влача по болници в Пловдив и СОФИЯ защото в частната болница нивото на компетентнос тна лекарите е много по високо .Отношението на лекарите е съвсем различно .Там лекарите нямат телевизори и легла за спане а са на разположение на пациента по всяко време .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.