Кметът на джебелското село Мрежичко Тунджай Мустафа се върна в ДПС, съобщиха от Общинския съвет на Движението.
Самоопределям се като кмет на ДПС, заявил той пред актива на партията в общинския офис в неделя вечерта, когато имало сбирка във връзка с проведения втори тур на изборите за президент.
Припомняме, че в средата на октомври в Мрежичко беше създаден местен съвет на новата политическа партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ (ДОСТ). На учредяването присъстваха 38 учредители. Сред тях беше и кметът на населеното място Тунджай Мустафа, който по-късно беше приканен от своите гласоподаватели да се присъедини към ДОСТ и избран единодушно за секретар на Местния съвет.
„Там където са моите комшии, приятели и гласоподаватели, там съм и аз“, обяви тогава кметът. Днес той отново е в ДПС.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/11/16 11:10

    Samooo DPS DPS DPS

    Kardzhali e na DPS

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/11/16 11:15

    Herkez douru yolu bulacak, hata yapan da olsa akli basina gelip douru yere ДПС ye donecektir. Afferim bu arkadas erken anlamis

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/11/16 11:34

    Подкупиха ги с много пари... ДПС раздаваше пари и хранителни стоки преди изборите, ако не бяха раздали пари те и 1000 гласа нямаше да видят!!! Толкова малка разлика с толкова много раздадени пари!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/11/16 11:37

    Едната партия 25 годишна, а другата на 4 - 5 месеца и са с толкова малка разлика!!! Направете си сметката!!! Вече има алтернатива и който има разум и съвест е в новата партия ДОСТ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/11/16 11:55

    Na tezi izbori se vidq,che DPS sa silni i, che s DOST sa za nikade i sega vsichki se vrashtat. Nedeite da priemete obratno tezi predateli

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/11/16 11:57

    Veche nqma da e kmet DOST

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/11/16 14:19

    Samo DOST ... skoro shte vidite!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/11/16 14:53

    az sim ot tova selo dps ne razdavashe nishto dost razdavase vsicko i pak ne speceli

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/11/16 14:58

    И каква е ползата от тези селски кметове за народа освен ,кмета да получава заплата и на изборите да работи за определена партия
    Предлагам да се закрият всички селски кметства и вместо 3зам кмета в общините да има по 5 с микрорайони и да посещават тези места и да носят отговорност за тези райони
    тогава няма да даваме милиони на месец за кметове които нищо не правят даже и един документ вече не издават и затова тежат на бюджета
    ако смятат че са полезни нека подадат още утре оставките си
    но нали хранилката е само за тях

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/11/16 17:24

    Съгласен с 14.58....толкова е вярно,че селските кметове работят само на избори и то каква работа бе джанъм.само заплашват хората,че всичко ще им се спира пенсии,помощи,подкрепление и изобщо само за това.а получават заплати колкото 3 минимални пенсии а имат и секретарки някои на кметството,някои на кмета и т.н. цял ден чукат карти и върят или далавери или интриги...язък„чокязък

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/11/16 17:56

    Кметове в почти опразнените села са едно недорозумение. Днес партията хранилка ги подкрепя и единственно работата им е да пазят снимките в селата на една или друга партия. Днес когато страната е дьлбока криза е истински лукс тези кметски длжности.Никой не мисли утре кой ще вьрне заемите на дьржава ни. Трагедията се допьлва с подбора им които обикновенно са с дьлга родова линия.Сред тях има и сьученици на извесния Реджеб от Лисиците.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/11/16 18:52

    А бе боклук ела ти да видиш дали правят нещо или не да се убедиш да видиш какво прави селския кмет за 400 лв.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/11/16 19:06

    DPSarite razdadoha kub pari v selo mtejichko i az sam ot seloto,kupuvaha horata s pari .. nito edin dostadjii nesme vidqli bravo bez korupciq,neiskame mafia.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/11/16 20:53

    Селските кметове в общ.Джебел половината са лежали в ареста в полицията, а сега са държавни служители.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/11/16 22:27

    В следвщата халка за забрана в Туция са неграмотните селски кметове, които са като кон с капаци. Като ги пришпори башкомпартиеца те карат народа насила пред урните и хайде през просото, на кестерме към Москва. Иначе са тъпи като галоши, нямат собствено мнение, цял ден стоят по кръчмите някой пенсионер да ги почерпи с една бира. Нито вестници четат, ни телевизия гледат, но това, което се нареди отгоре като от оно (комунистическо демек)го изпълняват 100 на 100, та и отгоре. Сега като се обяват окончателните резултати на ЦИК ще се види по селата, там където има най-висок урожай за 13, този селски кмет ще бъде белязано като магаре и ти с московский печат и на границата ела, че ми трябваш. 25 години ви стигат, тлъсти заплатички, на топло в село, младежите на гурбет и т.н. Ще събереш хора за да осбиркват посланника, ще агитираш за БСП и в края на седмицата на алъш вериш в Чорлу, че по-евтино. А?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.