Пиене на вино в селската кръчма, осъществяване на една необмислена идея и… един баща на две деца е мъртъв, а негов приятел ще лежи в затвора в продължение на 38 месеца.
2,20 часа сутринта на 8 януари 2016 година. Лек автомобил „Фолксваген Голф” лети по булевард „Христо Ботев” във „Възрожденци”. В автомобила са трима млади мъже от кърджалийско село. На лек завой водачът губи контрол над превозното средство и то се забива в бетонен стълб. На място загива 30-годишен мъж, водачът и другия пътник са тежко ранени. Два екипа огнеборци успяват да извадят телата…
Всичко започва в кръчмата на родното им село, където тримата консумират вино, разкриват пред 24rodopi.com запознати с разследването. Около полунощ компанията решава да се разходи из Кърджали. Тримата обикалят с „Голф”-а, ядат пици, а около 2 часа решават да се прибират към селото си. Колата се движи с над 76 километра в час при ограничение от 40, на заледен участък от пътя автомобилът се качва на тротоара и се забива в бетонния стълб.
Девет месеца след зверската катастрофа 22-годишният водач на „Голф”-а бе осъден от окръжните магистрати в Кърджали. С.Ф. ще прекара три години и два месеца в затвора при първоначален общ режим за причиняване по непредпазливост смъртта на И.Е. и нанасяне на средни телесни повреди на 29-годишния А.М., изразяващи се в счупване на 6 ребра, бедрени кости, глезенна става, кости на ходилото, лъчева кост на ръката, като деянието е извършено в пияно състояние. С.Ф. ще бъде лишен от право да управлява МПС за срок от пет години.
Загиналият И.Е. има две малолетни деца.
Както вече 24rodopi.com писа, само часове по-късно след инцидента на 8 януари, водач на лек автомобил уби възрастен мъж на пешеходна пътека, на броени метри от същото място.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/11/16 21:17

    Какви 76 км/ч, след 100 си закопчаха коланите нали бе Ахмедчо. Давате грешна информация за да спасите тоя наркоман.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/11/16 21:19

    Ferol, oglunu suclu oldu halde kurtardin. Yaz bunu bir yere, basini cok vuracaksin. Oglun uyusturucu bagimlisi, senin de anani s*kecek

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/11/16 21:32

    100 tane Salif, 100 tane Ahmed bir Ilhanin tirnagi olamaz. Nur icinde yat kardesim. Adalet yerini bulmasa da

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/11/16 21:43

    Нямам думи! Убивай човек и само няколко години присъда!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/11/16 21:59

    VICDANSIZLAR. KOCA KAFALI AHMET, BABAN GIBI SADECE AGZIN KONUSUYOR GOTVEREN. ILK BASTA KENDIN DEMEDIN MI POLISTEN KACARKEN 110 120 GIDEDIK KOLANLARI ZOR TAKTIK DIYE. FEROL NE VERDI SANA SEREFSIZ. DONUN BI ARKANIZA BAKIN PERISAN BI AILE VE YETIM COCUKLAR BIRAKTINIZ. BI DE INSAN ICINE CIKIYORSUNUZ ZAVALLILAR

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/11/16 23:08

    Я взвмете да пишете на български език! Тука да не е Турция!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/11/16 23:35

    Не все още, още малко г-н българин. Малко ме съмнява че в обл. Кърджали има българи но както и да е.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/12/16 06:29

    Koıto polis kakıvto ezık ıska da pıse vıs se tı kak sı
    Pısal posle gleday koı kak pıse

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/12/16 08:11

    Я престанете да пишете на английски език! Тука да не е Америка!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/12/16 09:27

    Как да пишат, като не могат ,полуграмотни говеда.
    А, и да те съмнява ,и да не те, има доста българи тук ,ясно!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/12/16 09:31

    Защо нищо не казвате за Красимир Димов,който не по непредпазливост,а умишлено уби човек,се разкарва по заведения.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/12/16 10:39

    Нямаш доказателство. Все пак не трябва се забрави историята,защото 500 години не са никак малко. Това е факт. Представи си само колко поколения са минали през това време и ще се убедиш че сме роднини.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.