www.24rodopi.com

Министерството писа „Добър” на театъра в Кърджали за оздравителната програма

вторник, ноември 224коментара

Театрално-музикалният център в Кърджали получи добра оценка за работата си от Инспектората към Министерството на културата по изпълнение на оздравителната програма, похвалиха се от ТМЦ „Димитър Димов”.
В сградата вече текат последните проби на газоотоплителната инсталация. „В период на оздравителна програма успяхме да изпълним с помощта на Министерство на културата и тази, обещавана през последните 10 години, придобивка за нашите съграждани и любители на театралното изкуство”, заяви директорът Гълъб Бочуков.
Предстои монтирането на две нови осветителни рекламни табла пред централния вход на сградата.
Успешно преминаха гостуванията на театъра в Стара Загора, Велико Търново, Сливен, Казанлък и др. Предстоят турнета в Хасково, Дупница и Панагюрище, а на 6 декември театралите от Кърджали ще играят на сцената на Военния театър в София в спектакъла „Застреляй идиотите” от Емил Йотовски.
„На наша сцена ще посрещнем колегите от Варна с постановката „Свекърва” от Антон Страшимиров, „Големанов” от Ст.Л.Костов на трупата от Дупница, както и „Железния светилник”, поставен от Театърана Българската Армия”, посочиха от ръководството.
Коледната програма на Центъра също е готова. Предстоят над 30 представления за най-малките в Крумовград, Момчилград, Джебел, Кирково, Златоград и др.
„За децата на Кърджали подготвяме на голяма сцена „Муминтролите спасяват Коледа”. На централния вход на театъра пък ще бъде и шейната на Дядо Коледа, където желаещите ще могат да се качат на нея и да се снимат”, разкриха от ръководството на Театрално-музикалния център.

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 4 коментара

Анонимен
22/11/16 23:26

Муминтролите спасявали Дядо Коледа,а кой ще спаси този скапан театър?

Анонимен
23/11/16 09:24

Варадинова, ти като не идваш на робата от къде разбра, че театъра трябва да се спасява?Видно е от коментара ти, че дори не си прочела статията. През целия ти трудов стаж не изиграла толкова представления колкото са изиграни през тази година. От статията ако можеш да четеш разбира се, става ясно, че програмата е фул и за този месец.
От работещите в театъра

Анонимен
23/11/16 10:24

Не съм Варадинова,не ме интересува какво прави тя,не ме интересува че програмата е фул!Театрали вие какво сте направили за културния живот на Кърджали,къде сте ?Даже едно цвете не сте сложили на паметниците които са до вас.Слушаме само интриги и скандали,и сега пак започвате.Само чакате да има повод и започвате.
мо

Анонимен
23/11/16 23:19

Като не си Вардинова защо се обаждаш?
Отговарям на шеговития ти въпрос. Правим театър. Трябва само да прочетеш кога и в колко часа и да влезеш в театъра.И не забравяй да донесеш цветя за паметниците около нас.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи