Театрално-музикалният център в Кърджали получи добра оценка за работата си от Инспектората към Министерството на културата по изпълнение на оздравителната програма, похвалиха се от ТМЦ „Димитър Димов”.
В сградата вече текат последните проби на газоотоплителната инсталация. „В период на оздравителна програма успяхме да изпълним с помощта на Министерство на културата и тази, обещавана през последните 10 години, придобивка за нашите съграждани и любители на театралното изкуство”, заяви директорът Гълъб Бочуков.
Предстои монтирането на две нови осветителни рекламни табла пред централния вход на сградата.
Успешно преминаха гостуванията на театъра в Стара Загора, Велико Търново, Сливен, Казанлък и др. Предстоят турнета в Хасково, Дупница и Панагюрище, а на 6 декември театралите от Кърджали ще играят на сцената на Военния театър в София в спектакъла „Застреляй идиотите” от Емил Йотовски.
„На наша сцена ще посрещнем колегите от Варна с постановката „Свекърва” от Антон Страшимиров, „Големанов” от Ст.Л.Костов на трупата от Дупница, както и „Железния светилник”, поставен от Театърана Българската Армия”, посочиха от ръководството.
Коледната програма на Центъра също е готова. Предстоят над 30 представления за най-малките в Крумовград, Момчилград, Джебел, Кирково, Златоград и др.
„За децата на Кърджали подготвяме на голяма сцена „Муминтролите спасяват Коледа”. На централния вход на театъра пък ще бъде и шейната на Дядо Коледа, където желаещите ще могат да се качат на нея и да се снимат”, разкриха от ръководството на Театрално-музикалния център.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/11/16 23:26

    Муминтролите спасявали Дядо Коледа,а кой ще спаси този скапан театър?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/16 09:24

    Варадинова, ти като не идваш на робата от къде разбра, че театъра трябва да се спасява?Видно е от коментара ти, че дори не си прочела статията. През целия ти трудов стаж не изиграла толкова представления колкото са изиграни през тази година. От статията ако можеш да четеш разбира се, става ясно, че програмата е фул и за този месец.
    От работещите в театъра

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/11/16 10:24

    Не съм Варадинова,не ме интересува какво прави тя,не ме интересува че програмата е фул!Театрали вие какво сте направили за културния живот на Кърджали,къде сте ?Даже едно цвете не сте сложили на паметниците които са до вас.Слушаме само интриги и скандали,и сега пак започвате.Само чакате да има повод и започвате.
    мо

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/11/16 23:19

    Като не си Вардинова защо се обаждаш?
    Отговарям на шеговития ти въпрос. Правим театър. Трябва само да прочетеш кога и в колко часа и да влезеш в театъра.И не забравяй да донесеш цветя за паметниците около нас.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.