Пет нови повдигнати пешеходни пътеки бяха монтирани в град Кърджали в последната седмица. Две от тях са на булевард „Христо Ботев“ в квартал „Възрожденци“, срещу блокови 61 и 62. Другите са на ул. “Сан Стефано“ до училище “Отец Паисий“, до училище “Йордан Йовков“ и до комплекс “Зорница“.
До края на месеца ще бъде поставена и хоризонталната маркировка, и пътни знаци, които да предупреждават водачите. “Пътстройинженериг“ монтира т.нар „легнали полицаи“ по поръчка на Община Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/16 20:11

    samo pai hachite nqma da naprayte dupkite

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/11/16 22:49

    Палячовци селски красиви на средства за да закърпите дупките нямате пари а сумати асфалт да хвърляте за да си гушнеш някой повечко пари не спите хич ей мошеници.
    И първо се поставят знаци преди легналия ви и разголен полицай на който и бяла боя трябва да му дръпнете за да се забележи АМА НЕРДЕ АКЪЛ НА ИНДИВИДИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ И ЛОШО ГОВОРЯЩИ И РАЗБИРАЩИ И БУЛГАРСКИ И ТУРСКИ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/11/16 21:31

    Те и от материал са спестили.Какви неравности са ,като спокойно можеш да минеш през тях с над 70км/ч .Каква е ползата от тези бабуни ,като не намаляват скоростта.С тази скорост петелче с БМВ помита пешеходците без спирачен път.Защо не ги направихте ,като тези във Вазрожденци под Славеков. Наистина си намаляш сериозно и са полегати не развалят клата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.