Търговска камара на туризма в Източните Родопи ще се учреди в Кърджали. Идеята се роди по време на семинара, който се проведе на 25.11.2016г., „Либерални ценности и културно разнообразие в Родопския регион“, организиран от евродепутата Неджми Али със съдействието на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) . В комплекс „Романтика“ се събраха кметове на общини, председатели на общински съвети, общественици. Лектори на семинара бяха Жорж Трак и Мая Вапцарова, съавтор на книгата „Докосване до сътворението“, която е за „видимото и невидимото на планината Родопи“.
„Както казва г-жа Вапцарова, планината трудно разкрива своята тайна. Но пък следва да отбележим, че именно в тази тайнственост кметове и представители на бизнеса виждат опцията за развитието на региона. Индустриалният туризъм се развива с много високи темпове в Европа, ние също не бива да седим. От недрата на нашия край извират възможности за развитие на туризма“, заяви евродепутатът Неджми Али.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.