Ахмед Доган е поздравил представянето на ДПС на президентските изборите. След вота той се виждал с актива на партията си и в дома си в столичния квартал „Бояна“, и в партийната централа.
Това каза зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Четин Казак пред bTV.
"Няма да препредавам думите му. Събирахме се и при него, и в централата", коментира пред водещия Антон Хекимян Четин Казак.
В движението са доволни от избора на Румен Радев за държавен глава. Дават висока оценка на участието на ДПС в президентските избори, защото те са поставили края на управление с участието на националистически и ксенофобски елементи, посочи Казак, визирайки Патриотичния фронт, който подкрепяше кабинета "Борисов-2".
"Лидер е само г-н Доган, г-н Карадайъ е председател", уточни Казак. В ДПС настояват в месеците до предсрочните парламентарни избори България да се управлява от правителство, което се ползва от подкрепата на парламентарно представените партии. „А не такова, в чието съставяне да е водещ президентът Росен Плевнелиев. Най-добре било такъв кабинет да съчетава и политически, и експертен характер“, каза Карадайъ.
Припомняме, че на първия тур на президентските избори ДПС подкрепи независимия кандидат за президент Пламен Орешарски, който спечели 253 726 гласа. В област Кърджали за бившия премиер гласуваха 37 764 избиратели и той постигна първи резултат в региона - 47,13 % от имащите право на глас в 7-те общини.
На втория тур ДПС застана зад кандидатурата на Румен Радев. БСП и ДПС помогнаха на Радев да спечели 53 114 гласа в 7-те кърджалийски общини.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/11/16 09:31

    А тези в Турция, тях дали е поздравил?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/16 09:43

    Голяма работа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/11/16 09:44

    A ZASHTO VECHE NEGI POZDRAVYAVA LICHNO PO MITINGI ?????????
    PRAVYAT SMETKI S GLASOVETE PAK ZA KOLKO DAGI PRODAVAT....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/11/16 10:19

    Да живееее истинския БГ патриот Доган..знаещ и можещ,умен и ителигентен

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/11/16 10:49

    Само Ахмед Доган може да бъде майка и баща на Българската нация.....той е единствения политик на прехода с топки....и Българския народ му е благодарен че е бил по времето на прехода......успех на лидера на ДПС и във бъдеще

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/11/16 11:52

    Очаквайте поздравителни факсове на 24 декември.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/11/16 16:57

    Аз смятам ,че Доган е по-подготвен от Борисов нищо ,че Борисов се хвали под път и над път ,че е най-подготвения Ахмед Доган има всички интелектуални титли и е безстрашен в името на България ,а не като куриера на Ердоган Подготвен разбирам да си вкарал всички държавни престъпници в затвора ,дето окрадоха и рагрпабиха държавата

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/11/16 00:13

    DOGAN E NOVIYAT VASIL LEVSKI DYAKONA!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.