www.24rodopi.com

Джуджета с добри сърца се развихриха в „Славейков”

сряда, ноември 302коментара

Четвъртокласници от СУ "Петко Рачов Славейков" подеха самостоятелна инициатива и вече цяла седмица работят усърдно за осъществяването й. По идея на малчуганите започна благотворителна акция за събиране на средства за децата - сираци от този випуск. „В чест на Коледа всяка година се правят базари за подпомагане на социално слабите. Ние решихме доста преди Рождество да направим нещо добро за съучениците ни в нужда”, споделиха децата. Те намериха разбиране от страна на своите учители, които ги съветваха и им помагаха.
Четвъртокласниците са кръстили себе си „Джуджета с добри сърца” и това е мотото на тяхната инициатива. Изработените предмети се продават на символични цени в рамките на най-голямото училище и впечатляват с понякога сложните и креативни апликации. Учителките на децата не крият своята възхита и донякъде изненада от ентусиазма на възпитаниците си, които с устрем и желание се ангажират в художествените дейности.
С настъпването на месец декември благотворителните акции на славейковци тепърва набират скорост - много от класовете ще посетят домове за деца и социално слаби. СИП "Ръка запомощ" също започва с всекидневните си кампании от петък.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
30/11/16 19:51

Браво деца!

Анонимен
30/11/16 21:30

Bravo naıstına devam bravo!!!!! Vse taka

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи