Две бяха основните теми в продължаващите общоселски събрания в община Джебел – изразената подкрепа от местното население за кандидата за президент Пламен Орешарски и острото осъждане на подмяната на вота в Общината.
Това съобщиха от ДПС след проведените събрания в селата Църквица, Жълтика, Мишевско, Щерна, Контил и джебелските квартали „Брягово“ и „Младост“.
В срещите участваха евродепутатът Неджми Али, областният председател на ДПС Изет Шабан, общинският лидер на партията Хюсеин Мустафа,
председателят на общинската сесия Сейфи Мехмедали.
„Има естествено припознаваме на кандидата за президент Пламен Орешарски. Джебелчани са с много добри впечатления от присъствието на г-н Орешарски в политически живот в България. По места се чуха много ласкави отзиви за професионалната му реализация като финансист. Особено дейни са младите хора, които активно работят за постигането на добър резултат на вота в неделя от
кандидат-президентската двойка Орешарски – Папазов, който да бъде приятната изненада на „Президентски избори`2016“, коментира евродепутатът Неджим Али.
Както и в другите 15-ина населени места, където бяха проведени събрания в средата на октомври, в Жълтика, Мишевско, Църквица, Щерна, Контил и кварталите „Младост“ и „Брягово“ в Джебел, също настояват за оставки на всички, които с подкрепата на ДПС са заели ръководни постове, а по-късно са сменили партийната си принадлежност.
„Избирателите по места остро осъждат подмяната на вота и не приемат промяната на вижданията им за една вечер. Хората открито казват, че съжаляват, че са били водени от еднодневни политици“, коментира областният лидер на ДПС Изет Шабан.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/11/16 09:23

    Пътиииии по добре Орешарски ,отколкото експеримента на некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИИ....Всички знаем че протестите по времето на Орешарски бяха платени от Националните предатели които служат на задокеанските си господари......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/11/16 09:33

    Относно подмяната на вота Вие от ДПС сте ненадминати

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/11/16 09:39

    Половината от хората на снимките са служители на Общинска Администрация - гр. Джебел...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/11/16 10:02

    А оставки дали ще има

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/11/16 14:51

    Dnes STANISHEV e v Turcia po pokana na SELQHATTIN DEMIRTASH lider na kyurdite BDP
    =PKK ,turcite dobre da pomislqt za kogo da glasuvat,ne na pionkata i zalugalkata Oresharski i posle ne na kandidata podkrepen ot partiyata na Stanishev ,RADEV

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/11/16 22:08

    Vodata pusnaha li im?! Goliama jajda imat horata!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/11/16 22:12

    Europeiski komissar v Kontil - laskava iznenada, utre v Lebed?!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/11/16 13:47

    За Марешки ще гласуваме ще видите изненадата,човека сам действа и лекарства и бензина ще намали цените.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.