Стар диван и натрупани дърва за огрев „разкрасяват” вход на блок в кърджалийския квартал „Възрожденци”. „Не можем да се разберем с тези хора, мъкнат всичко тук. Каквото намерят! Отвратителна работа, да си ги носят в апартаментите”, коментираха жители на блока.
Над „събраното” пък има надпис „Севал”.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/11/16 18:21

    Това са последиците от социалистическата "интеграция".

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/11/16 18:27

    викнете едни мангали с каруца да ги вземат и готово.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/11/16 23:21

    Редакцията защо не снимахте и паркинга пред същия блок . Щяхте да видите и състоянието на колите пак дело на тия цигани. В другия вход има едно семейство с пет деца които постоянно драскат колите няма ли кой да ги спре

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/11/16 13:05

    Дайте да съберем подписка от блока и да изгоним Каплана и ония от първия вход с многото деца дето вършат поразии

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/11/16 17:00

    Аз също живея в този блок да се съберем всички живущи и да ги изгоним тия две семейства нашите деца не могат да играят пред блока заради тях. Мръсници и кавгаджии са

    ОтговорИзтриване
  6. Къв човек сте вие комшулук така ли става кво кът носил дърва циганин викате незнам кво кат имате зор ооо бат каплане майстор колатами развали ще може ли да напраиш викате да еба аз всичките комши боклуци ома някой пак ще яде бой то път на кома ще стане всичките комши са чист боклук

    ОтговорИзтриване
  7. Кат имате зор бат каплане майсторе колатами развали ще може ли да на праиш викате а сега циганин кво кът носил дърва ама наште комши акина бийат чист боклук сте вие то път пак ще яде бой някой

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/11/16 16:01

    комшии бокуци

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.