Първокурсници от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", филиал „Любен  Каравелов" в Кърджали направиха дарение в Центъра за настаняване от семеен тип в Момчилград. 12-те му обитатели получиха пантофи, анораци, анцузи и лакомства. Те бяха връчени на изпълняващата длъжността директор Фатме Садула от студентките специалност „Предучилищна педагогика" Медиха Хайрула и Несрин Алиш.
 "Инициативата е на преподавателката ни асистент Светла Дамакова. Отделихме лични средства, обадихме се в центъра, за да разберем от какво се нуждаят и го закупихме", обясни Медиха Хайрула. Тя допълни, че вече подготвят нова благотворителна инициатива за друг център от семеен тип в областта.
Дни преди студентите, дарение на децата в Момчилград са направили и техните колеги от "Начална училищна педагогика" от кърджалийския филиал.
"Благодарни сме за жеста. Хубаво е когато млади хора предприемат подобни инициативи", заяви Фатме Садула.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/11/16 19:00

    Allah kabul etsin gencecik studentkalamiz işi bilyu E.M.Hayrula

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/11/16 10:32

    Много хора направиха дарение там,но ни най малко Медиха трябва да я снимате!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.