Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис ще попълни управленския екип на Общината с нови двама зам.-кметове след изборите, разкриха пред 24rodopi.com общински съветници.
Както вече 24rodopi.com писа, сред фаворитите са Нурай Вели – служител в Общинска администрация, и Катя Митовска, която е главен инженер на Общината и с много голям административен стаж. На нея най-вероятно ще бъде поведен ресор „Строителство“.
Сред спряганите за ключовите постове са Ниязи Шакир-активист на партията, който за кратко бе председател на Общинския съвет в Кърджали, Алтанай Халил – общински съветник и представител на квартал „Боровец", Бекир Ергюн – бизнесмен и общински съветник и други.
Миглена Топалова, която заемаше 36-то място в съветническата листа на ДПС, също бе сред номинациите на кръга „Овчаров“, но самата тя обяви, че няма да става зам.-кмет.
В момента Хасан Азис има двама заместници – Иван Велев и Елисавета Кехайова.
„Не е и изключено кметът да има не двама нови заместници, а трима. Поне това вече се обсъди от общинското ръководство на партията“, споделиха съветници от ДПС.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/11/16 10:11

    Има ли смисъл Х. Азис да назначава нови заместници?
    Изминалият период от изборите насам без такива показа, че общината може да работи и без заместници.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/11/16 10:37

    ДА ,,работи ''?какво работещо виждаш в общината 10:11?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/11/16 10:38

    15da sa nali nie plastame s danacite tezi tehni zaplati

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/11/16 10:57

    Не назначавайте никакви заместници, г-н Азис, няма нужда от тях. Знаем, че ви извиват ръцете да го направите, но времената вече са други, хората се събудиха, имам чувството, че точно назначаването на излишни хора във властта ще ви изиграе лошо.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/11/16 12:52

    Няма смисъл от нови заместници!!!Батака ще стане още по-голям!Но от друга страна ще бъдат уредени на заплата верни хора!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/11/16 15:06

    Миглена защо ли се е отказала ?дали и е предлагано ?Овчаров просто плаща и я бута .смешнооооо

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/11/16 18:33

    Няма никакьв смисьл от още замесници. Господин Кмет тежкия ти администативен апарат дразни хората стращно.Всики обшщинари работят за себе си. Затова недейте утежнява финансовото сьстояние на общината чийто заплати се оформят от нашите даньци.Като прибавим и 90 селски кмета които само работвт за партията си а не за хората които са избрали ще разгневите още повече избирателите си.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/11/16 19:12

    Никакви заместници.Екзорсисти трябват в кметството.И да работят на три смени.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/11/16 21:08

    А осветлението по улиците?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/11/16 08:45

    и иязе искам, от наште съм

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.