www.24rodopi.com

Общинари „приспиват” лекари преди дербито? Ресми Мурад: Нямахме време за подготовка…

сряда, ноември 230 коментара

„Предстои ни интересен, оспорван и непридвидим мач в събота. За съжаление няма да имаме време, за да се подготвяме за срещата. Уважавам отбора на „Докторите”. Те са добър съперник, който разполага с доста опитни футболисти-медици”, заяви кметът на Ардино Ресми Мурад по повод предстоящия двубой между тима на общината и аматьорския футболен отбор на „Докторите” с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло“ в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” АД в Кърджали.
Срещата ще се проведе от 14 часа на стадион „Юнак”. Очаква се на терена да се появят още областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, началникът на отдел „ГРАО” Мехмед Алиев, началникът на отдел „Образование, спорт и култура” Бахар Реджебов. Вратата на общинарите ще пази опитният Метин Мустафов – Матьо, президент на ФК „Юнак” и общински съветник. На терена ще видим и бившият треньор на „юнаците” от Ардино Зеки Аптикадир – Зико.
В тима на „Докторите” играят травматологът от кърджалийската болница Ахмед Юсеин, бизнесменът Кадир Аптикадир – Конти, представителят за областта на хасковската фирма „Тимс” Ерай Али. Вратар на тима на „Докторите” е очният специалист д-р Ерай Дурмуш. Освен тях в отбора са още кметовете на ардинските села Башево и Чубрика – Мюрен Сали и Фердун Али.
Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи