www.24rodopi.com

Болницата в Ардино към кмета: Благодарим за подкрепата и съдействието!

сряда, ноември 301коментара

Управителят на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино д-р Гюнер Осман връчи благодарствен адрес на кмета на общината Ресми Мурад. Той е по повод успешното сътрудничество и всеотдайност към проблемите на лечебното заведение и тяхното разрешаване.
„Приемете искрената ни благодарност за Вашата съпричастност, човешка отзивчивост и чувство за благотворителност. Сърдечно Ви благодарим за подкрепата, съдействието и това, което правите и надяваме се да продължите да правите и в бъдеще за МБАЛ-Ардино! Вие сте доказателство за това, че има хора, на които можем да разчитаме безрезервно. Пожелаваме Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предадете на всички около Вас, за да се случват в живота ни малки, но реални неща!”, пише в благодарственото си писмо до кмета Ресми Мурад управителят на болницата д-р Осман.
Гюнер ШЮКРИ

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
30/11/16 21:11

Не мога да ги разбера тези хора,довчера се псуваха и кълняха,а днес си пишат благодарствени писма.Такова нещо като чест,достойнство,отстояване на мнение няма.На това ли ви учиха вашите родители,едни да крадат,а други да лижат.На това ли учите вашите деца?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи