www.24rodopi.com

„Мисия учител” на Димитър Димов му донесе национално отличие

сряда, ноември 160 коментара

Учителят по история Димитър Димов от СУ „Петко Рачов Славейков", основател на Школата пo история „ИстОрика", получи национална награда от Националния клуб „Родолюбие" и Сдружението на преподавателите по история в България.
Отличието е за представяне на оригинален педагогически опит в XXIV Национален конкурс „Априлското въстание" с учителска разработка в раздел „Мисия учител".
Конкурсът бе осъществен в подкрепа на качественото съчетаване между педагогическа и изследователска компетентности и подпомагане стремежа на учителя за активно учене.
Това признание е поредното доказателството, че чрез извънкласните дейности, които предлага едно училище, ученици и учители могат да развият своя потенциал.
„Тази награда за мен означава много. Тя не е само моя, а е плод  на дейността и на Школата по история, с която сме направили толкова много хубави неща. Пред мен, пред нас, никога не е стояла дилемата „Ще успеем ли?". Ние винаги даваме най-доброто от себе си, а резултатите са видими", коментира Димитър Димов.
Церемонията по награждаването се проведе в Националния историческия музей в София.

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи