Бившият областен управител на Кърджали Пламен Иванов ще участва във важната сбирка на 26 ноември във Велико Търново, когато се очаква да бъде учредена нова дясна партия, разкриха за 24rodopi.com осведомени източници. На този етап той не коментира дали се връща в активната политика или само ще бъде консултант.
Припомняме, че след като на 13 ноември лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува на втория тур на президентските избори, той каза пред медиите, че в никакъв случай няма да прави ново правителство, ако Цецка Цачева загуби избора, и добави: "Приятна игра на „агнешките главички“.
Припомняме, че бившият областен управител на Кърджали и главен секретар на СДС от времето на Иван Костов също попада в така нар. Кръг „Агнешки главички“. За лидер е сочен бившият депутат от СДС Никола Николов.
„Няма кръг, а група от 22-ма активисти на СДС, които внесоха законопроект за създаване на финансова полиция и се противопоставиха на бизнес-крилото на Бисеров-Цонев (преди да преминат в ДПС, Христо Бисеров и Йордан Цонев бяха в ръководството на СДС – б. р.) в партията. Всичко започна в края на 1999 г. когато 22-ма областни председатели на СДС и депутати, някои от тях председатели на комисии, внесохме проектозакона за финансовата полиция“, посочва днес Николов.
„Демократи за силна България“ (ДСБ) ще даде началото на новото си политическо обединение на 26 ноември, реши с резолюция Изпълнителният съвет на партията, ръководена от Радан Кънев. Изпълнителният съвет на ДСБ възлага на Националното и Областните ръководства на партията да започнат интензивна работа по привличане на авторитетни опозиционни политици и личности от центъра и дясното и подготовка за мажоритарни парламентарни избори.
Припомняме, че по времето на Пламен Иванов като областен лидер на СДС, „сините“ спечелиха един депутатски мандат в региона и то по системата Д`Онт. Днес системата Хеър Ниймайер „задължително“ взема един мандат от ДПС, а резултатите от президентските избори дори гарантират не само един мандат на ГЕРБ, но и на БСП, срещу 3 за ДПС.
На местните избори пък стратегията на Пламен Иванов позволи на седесарите Румен Димитров и Валентин Манев да станат кметове на Кърджали и Кирково, а независимият Сали Шабан да спечели вота в Момчилград.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/16 13:36

    da jivee ferdi murad bekina

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/11/16 14:33

    Времето, народа, традицията и др.са казали, че със стари.....не се прави ново кабаре.До къде я докараха и къде я карат държавата в момента всички тези познати стари политици вече 27г. се видя и се вижда.Не ги искат вече хората.Усеща се, че идва, дори и бавно нещо.Изхарчат ли парите партиите, изхарчат ли заграбеното политиците отново тръгват към властта.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/11/16 14:33

    Времето, народа, традицията и др.са казали, че със стари.....не се прави ново кабаре.До къде я докараха и къде я карат държавата в момента всички тези познати стари политици вече 27г. се видя и се вижда.Не ги искат вече хората.Усеща се, че идва, дори и бавно нещо.Изхарчат ли парите партиите, изхарчат ли заграбеното политиците отново тръгват към властта.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/11/16 19:38

    Доколкото знам бившият областен управител Пламен Иванов не е стъпвал в Кърджали от години. Като областен председател на Политическа партия „Демократи за силна България” мога със сигурност да кажа, че той не е член на нито една от ръководените от мен структури на партията в нашия край. Знам също, че не е член и на никоя друга организация на ДСБ в страната. Тъй че присъствието му на предстоящото Национално съвещание на ДСБ е изключено. Както обикновено на такъв форум участват областни и общински председатели, както и общински съветници на ДСБ от страната.
    Освен това държа да ви поясня, че на Националното съвещание на ДСБ няма да бъде учредявана нова партия. В дневния ред са въпроси, свързани с проведените наскоро президентски избори, както и за бъдещото участие на ДСБ в политическия живот на България.
    Учредяването на нова дясна формация и евентуалното участие на настоящи и бивши политически лица не е предмет на партийния форум в град Велико Търново. Вероятно репортерът на вашето издание е бил подведен или е бил манипулирал с невярна информация.

    Радослав Милев
    Областен председател на ДСБ-Кърджали

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/11/16 13:21

    Г-н Милев от голямо значение ли дали бившият областен управител Пламен Иванов е стъпвал в Кърджали от години.Вас като областен председател на Политическа партия „Демократи за силна България”плаши ли ви неговото присъствие на този форум?.Мога със сигурност да кажа, че той ще е много по полезен за партията от много други.А дали е член или на някоя друга организация на ДСБ в страната ти няма как да знаеш. Тъй че присъствието му на предстоящото Национално съвещание на ДСБ не е изключено. Също така учредяването на нова дясна формация и участието на настоящи и бивши политически лица не зависи от теб.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.